ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Τιμή από
9,00 €
18,28 €
Εξοικονομείς 50% 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Δύο βιβλία σε ένα είναι το ανά χείρας βιβλίο με τον τίτλο "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

Από αυτά το πρώτο βιβλίο είναι γραμμένο με τη Μέθοδο των Πολλαπλών Επιλογών (multiple choice) και ανταποκρίνεται πλήρως στις γνωσιολογικές και μαθησιακές ανάγκες ενός υποψηφίου της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) για την κατάληψη μιας θέσης στο Δημόσιο Τομέα μέσω του γραπτού διαγωνισμού του δημοσίου. Δεν αρκούμαστε όμως σε μια απάντηση τυπική, αλλά προχωράμε σε σχολιασμό και ανάλυση της σωστής απάντησης. Σε αυτό το βιβλίο έχουμε συμπεριλάβει και όλες τις ερωτήσεις των διαγωνισμών του δημοσίου που έχουν προηγηθεί από το έτος 1995 ως σήμερα.

Το δεύτερο βιβλίο, επίσης με τον τίτλο "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ", είναι γραμμένο με τη μέθοδο της ανάπτυξης των κεφαλαίων του εν λόγω μαθήματος, όπως αυτά καθορίζονται από την Προκήρυξη του Διαγωνισμού του Δημοσίου.

Στις σελίδες 233 έως 303 καταχωρίζεται το ισχύον αναθεωρημένο Σύνταγμα του 1975/1986/2001, άρθρα του οποίου ευχερώς μπορεί ο μελετητής, ιδιαίτερα του Συνταγματικού Δικαίου, να ανατρέξει επαληθεύοντας τις διάφορες αναφορές και παραπομπές στα άρθρα και τις διατάξεις του, που γίνονται στο παρόν βιβλίο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
9,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ναουσα, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.