ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Τιμή από
20,00 €
8,40 €
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

«Ακουμπώ το χέρι και το σώμα δονείται, η ψυχή πάλλεται. Ο ασθενής πρέπει να αγκαλιάζεται μέσα από την αγκαλιά του θεραπευτή και ο θεραπευτής πρέπει να θεωρεί ότι αυτή η αγκαλιά είναι η αγκαλιά της φύσης, του κόσμου, του Θεού. Τα χέρια του θεραπευτή πρέπει να θεωρούνται ότι είναι -γιατί αυτό είναι- τα χέρια όλων των όντων, ορατών και αοράτων, ακόμα και του ίδιου του ασθενή που θεραπεύει, δηλαδή της Οντότητας, των οποίων απλώς ο θεραπευτής κάνει χρήση. Με μια λέξη: τα πύρινα χέρια του Ήλιου.

Όταν αναγνωρίζεται ότι ο Θεός, η Οντότητα εισδύει και κατακλύζει τα πάντα, και επομένως είναι τα πάντα, τότε επιτυγχάνεται καθολοκληρία η πνευματική θεραπεία».

Ο Δάσκαλος Δημήτρης Κακαλίδης (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Θεραπεία δεν είναι μόνο η απαλλαγή από μια ασθένεια. Η πνευματική θεραπεία είναι κυρίως τρόπος ζωής. Το έργο της επιτελείται ανά πάσα στιγμή παντού και σε όλους. Και αυτό το βιβλίο μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα ότι μπορείς και εσύ να είσαι συνειδητός συμμέτοχος και αγωγός της. Οι σελίδες του βρίθουν από προσωπικές εμπειρίες, γνώσεις και διαλογισμούς της συγγραφέως ως θεραπεύτριας, όπως διδάχθηκε από τον Δάσκαλό της, και από παραδείγματα θεραπείας ασθενών με σωματικά ή ψυχολογικά προβλήματα, καθώς και περιπτώσεις αυτοθεραπείας. Το βιβλίο θα ανοίξει μέσα σου ένα παράθυρο στο φως! (Από τον εκδότη)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
20,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35€.
Πληρωμή με Alpha Bank, PayPal και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Νίκαια, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.