Πλάτωνος Πολιτεία για τη Γ΄ ενιαίου λυκείου

Πλάτωνος Πολιτεία για τη Γ΄ ενιαίου λυκείου
Τιμή από
1,30 €
10,47 €
Εξοικονομείς 87% 🔥🔥🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Στο παρόν βιβλίο περιέχεται ερμηνευτική έκδοση του κειμένου από την Πολιτεία του Πλάτωνα, που διδάσκεται στην Γ" τάξη Ενιαίου Λυκείου (Θεωρητική Κατεύθυνση).

Προτάσσεται εισαγωγή στην Πολιτεία και ερωτήσεις για την κατανόηση των θεμάτων στα οποία αναφέρεται το πλατωνικό αυτό έργο.

Ακολουθεί το αρχαίο κείμενο με τη μεταγραφή του στη νεοελληνική. Προστίθενται τα απαραίτητα λεξιλογικά - γλωσσικά - ετυμολογικά - συντακτικά - ερμηνευτικά σχόλια. Δίνονται απαντήσεις στα θέματα του σχολικού βιβλίου. Τέλος, σε επίμετρο δίνονται συμπληρωματικές ασκήσεις - ερωτήσεις και δείγματα εξέτασης σύμφωνα με τις οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου .

Η εργασία αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους διδάσκον τες στην ευχερέστερη και γονιμότερη διδασκαλία του μαθήματος και τους διδασκομένους στην ευστοχότερη και αποδοτικότερη αντιμετώπιση των εξετάσεων του Ιουνίου (Από την έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
1,30 € Πολύ καλή κατάσταση
- Δεν υπάρχουν χειρόγραφες σημειώσεις - Δεν έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη. - Οι σελίδες δεν έχουν τσακιστεί, δεν έχουν σκιστεί, δεν λείπει καμία σε... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βύρωνας, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.