Περιβάλλον, ζωή, ειρήνη στα Βαλκάνια

Περιβάλλον, ζωή, ειρήνη στα Βαλκάνια
Τιμή από
17,00 €
28,35 €
Εξοικονομείς 40% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

[...] Η Οικολογική Κίνηση Δράμας σε συνεργασία με άλλες Βαλκανικές Οικολογικές Οργανώσεις αποφάσισαν να εργασθούν από κοινού για την αντιμετώπιση οικολογικών προβλημάτων που εμφανίζονται στα Βαλκάνια.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, οι συνεργαζόμενες Οικολογικές Οργανώσεις Βαλκανικών Κρατών, που δημιούργησαν το Δίκτυο των Βαλκανικών Οικολογικών Οργανώσεων, "Balkan Ecological Network" (BEN), πραγματοποιούν ένα πρόγραμμα παιδικού σχεδίου με θέμα "Περιβάλλον, ζωή, ειρήνη στα Βαλκάνια". Με το πρόγραμμα αυτό ζητήθηκε από τους μαθητές των σχολείων των βαλκανικών χωρών, με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των Υπουργείων Παιδείας, να διατυπώσουν τη γνώμη τους για τα κρίσιμα θέματα του περιβάλλοντος, της ζωής και της ειρήνης στα Βαλκάνια με ένα σχέδιο.

Περισσότεροι από 5000 μαθητές από τα Βαλκάνια ανταποκρίθηκαν στο πρόγραμμα. Έτσι σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το τεράστιο αυτό έργο με ένα λεύκωμα παιδικού σχεδίου που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις Βαλκανικές χώρες.

(από την εισαγωγή του Κυριάκου Δοματζόγλου, συντονιστή του προγράμματος)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
17,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 55€.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Νέα Ιωνία, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.