Περιστατικά κλινικής μικροβιολογίας και παρασιτολογίας

Περιστατικά κλινικής μικροβιολογίας και παρασιτολογίας
Τιμή από
10,00 €
65,69 €
Εξοικονομείς 84% 🔥🔥🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

[...] Αυτό το βιβλίο γράφτηκε για να παρουσιάσει παραδείγματα από μια ποικιλία καταστάσεων στις οποίες τα παράσιτα είναι ύποπτα για την πρόκληση μιας λοιμώδους νόσου. Πέρα από τις λοιμώξεις που προκαλούνται από τα ευρέως γνωστά παράσιτα, και τα νέα εμφανιζόμενα παράσιτα, το βιβλίο αυτό, "Περιστατικά στην Ιατρική Παρασιτολογία", παρουσιάζει περιπτώσεις που συναντώνται σπάνια στις αναπτυγμένες χώρες για να αφυπνίσει τον αναγνώστη για τέτοιες ασυνήθιστες λοιμώξεις που μπορεί να έχουν εισαχθεί από άλλες χώρες.

Παρόμοια βιβλία σε θέματα κλινικής μικροβιολογίας αποδείχτηκαν επιτυχή στην προσπάθεια τους να παρέχουν ένα εύληπτο και ενδιαφέρον εκπαιδευτικό εργαλείο για τον αναγνώστη. Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να παρουσιάσει περιπτώσεις στις οποίες ενέχονται αποκλειστικά παράσιτα ως συμπλήρωμα σε κλασικά βιβλία παρασιτολογίας και να δώσει μια ενδιαφέρουσα και εκπαιδευτική πρόκληση στους επιστήμονες υγείας. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στα άτομα εκείνα που στα πλαίσια της ιατρικής τους εκπαίδευσης έχουν το μάθημα της μικροβιολογίας-παρασιτολογίας, για όσους εκπαιδεύονται στα νοσοκομεία για αυτό το σκοπό και για όσους ασχολούνται με την παρασιτολογία στα κλινικά εργαστήρια, αναλύοντας δείγματα για να ανιχνεύσουν και να αναγνωρίσουν παράσιτα που προκαλούν κλινικά νοσήματα.

Το βιβλίο σχεδιάστηκε για να μιμηθεί την συζήτηση και για να προκαλέσει τους σπουδαστές, τονίζοντας την σχέση διάγνωσης και φροντίδας του ασθενούς. Πιστεύουμε ότι ο αναγνώστης θα μάθει να αναγνωρίζει τα συμπτώματα των παρασιτικών νόσων, να συσχετίζει το ιστορικό του ασθενούς (ταξίδια κλπ.) και τα συμπτώματα με εργαστηριακές διαδικασίες που μπορούν να καθοδηγήσουν τη θεραπεία. [...]

(από την εισαγωγή του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
25,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δεν υπάρχουν σημειώσεις
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Courier, ACS, Speedex και Γενική Ταχυδρομική.
Ελευσίνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
10,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γλυφάδα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.