Περί ύλης ιατρικής

Περί ύλης ιατρικής
Τιμή από
300,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Μια μνημειώδης έκδοση της πραγματείας του Διοσκουρίδη, ο οποίος θεωρείται από τη σύγχρονη επιστήμη ο `Πατέρας της Φαρμακολογίας`. Η πραγματεία αυτή, που παρουσιάζει σε κάθε σελίδα της μια περίκομψη μικρογραφία του φαρμακευτικού φυτού και συνοδεύεται από κείμενο με τις γνωστές του τότε ιδιότητες, είχε ευρεία διάδοση και χρήση από τους ασκούντες το επάγγελμα του φαρμακολόγου και υπήρξε για πολλούς αιώνες ανεξάντλητη πηγή γνώσεων για Έλληνες, Ρωμαίους, Άραβες, Αιθίοπες, Γάλλους κ.ά. Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Νεαπόλεως `Βίκτωρ Εμμανουήλ ΙΙΙ`, εκπληρώνοντας τη θεσμική της υποχρέωση για δραστήρια προβολή της κληρονομιάς που κατέχει, εμπιστεύθηκε την αναπαραγωγή του έργου στην πολύτιμη και ποιοτικά υψηλή φροντίδα της Μιλήτου, ώστε ο κώδικας να κάνει συμβολικά ένα ταξίδι επιστροφής στη γη της καταγωγής του συγγραφέα. Συλλεκτική έκδοση 3.000 αριθμημένων αντιτύπων.

[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
300,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Στην θηκη του με μεγεθυντικο φακο η κατασταση του ειναι αριστη/αθικτο και η θηκη αλλα και τα βιβλια. Δεκτη η αποστολη φωτογραφιων για τους ενδιαφερ... Περισσότερα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
320,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πολυτελής Σκληρή Κασετίνα
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
350,00 € Σαν καινούριο
Υπότιτλος: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1 ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ Εξαιρετική κατάσταση. Άθικτα τα δύο βιβλία. Ελαφρώς φθαρμένη η εξωτερική θήκη.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Λουτρα Αιδηψου, Στερεά Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.