ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
Τιμή από
16,00 €
22,50 €
Εξοικονομείς 28% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Κύριος στόχος μας κατά τη συγγραφή της δεύτερης έκδοσης του βιβλίου "Παθολογική και Χειρουργική Νοσηλευτική-Νοσηλευτικές Διαδικασίες" ήταν να δώσουμε στους χρήστες του ένα σύγγραμμα σύγχρονο, σε πνεύμα και περιεχόμενο. Ωστόσο, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τη βασική δομή και το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης έκδοσης, καθώς επίσης το μέγεθός της, παρά την προσθήκη νέου υλικού, ώστε να παραμείνει εύχρηστο σε όγκο και προσιτό σε τιμή. Στις ενέργειές μας στηριχθήκαμε στη σύγχρονη βιβλιογραφία και στην οικοδομητική κριτική και σχόλια πολλών από τους χρήστες της Α" έκδοσης, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Έτσι, σ" αυτή την έκδοση, μέσα στο πλαίσιο της νοσηλευτικής διεργασίας, οι αρχές των φυσικών, βιολογικών και κοινωνικών επιστημών, καθώς, επίσης, η νοσηλευτική θεωρία και η βιοϊατρική τεχνολογία συνδυάζονται με την τέχνη της φροντίδας, για να καλύψουν το ευρύ φάσμα της Παθολογικής και Χειρουργικής Νοσηλευτικής και των συνθετικών της.

Στο περιεχόμενο του βιβλίου προστέθηκαν τρία νέα κεφάλαια: "Εισαγωγή στην Παθολογική και Χειρουργική Νοσηλευτική", "Πόνος" και "Φροντίδα αρρώστων με διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος". Τα θέματα που συζητούνται στα κεφάλαια αυτά αντανακλούν τρέχουσες τάσεις, προβλήματα και εξελίξεις στο χώρο φροντίδας υγείας, όπως πολιτισμικές επιδράσεις στην υγεία και πρόληψη της αρρώστιας, ηθικά προβλήματα κοινά στον Τομέα της Παθολογικής και Χειρουργικής Νοσηλευτικής, το πρόβλημα και η αντιμετώπιση του πόνου και ανάγκες φροντίδας υγείας αρρώστων με AIDS και άλλες ανοσιακές διαταραχές.

Σ" όλη την έκταση του βιβλίου, δίνεται έμφαση στις γεροντολογικές απόψεις φροντίδας, στη φροντίδα υγείας στο σπίτι και στην ετοιμασία αρρώστου και οικογένειας, με διδασκαλία και συμβουλευτική, για διατήρηση και προαγωγή της υγείας και για αυτοφροντίδα. [...] (Από τον πρόλογο της β΄ έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
16,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Eurobank, PayPal και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.