Παθολογία

Παθολογία
Τιμή από
25,00 €
146,08 €
Εξοικονομείς 82% 🔥🔥🔥🔥
Περιγραφή

[set δύο τόμων]

Ο τομέας Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην προσπάθεια να καταστεί η διδασκαλία της Παθολογίας ομοιογενής, σύγχρονη και αποδοτικότερη προχώρησε με την ομόφωνη γνώμη των μελών του στην εκπόνηση του συγγράμματος "Παθολογία", ώστε να υπάρχει ενιαίο σημείο αναφοράς για τον πυρήνα της Εσωτερικής Παθολογίας για όλους τους φοιτητές.

Η προσπάθεια αυτή άρχισε το ακαδημαϊκό έτος 1997-1998. Κατόπιν τούτου, συγκροτήθηκε επιτροπή εκδόσεως από εκπροσώπους των Κλινικών του Τομέα, η οποία καθόρισε τα κεφάλαια, την έκταση, τους συγγραφείς αλλά και το πρότυπο συγγραφής του νέου συγγράμματος. Η ολοκλήρωση της συγγραφής έγινε το τέλος του 2001.

Το νέο σύγγραμμα απεικονίζει το σημερινό δυναμικό ολόκληρου του Τομέα της Παθολογίας. Τα περισσότερα κεφάλαια είναι γραμμένα με σαφήνεια και σύγχρονη θεώρηση των θεμάτων που πραγματεύονται υποστηριζόμενα από επιλεγμένες πρόσφατες βιβλιογραφικές αναφορές. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
25,00 € Καλή κατάσταση
Έχει λίγες σημειώσεις και highlights στο εσωτερικό του. Πέραν αυτού το βιβλίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πρόκειται για τον τόμο 2.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, PayPal, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Courier, ACS, Speedex και Γενική Ταχυδρομική.
Ελευσίνα, Αττική
Όροι παράδοσης
80,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Αριστη κατάσταση και οι 2τομοι!! Ελάχιστη φθορά στο εξωφυλλο τόμος 1 Ελάχιστη φθορά στο οπισθοφυλλο τόμο 2(υπάρχουν φωτογραφίες ) Δεν υπάρχουν ... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
30,00 € Σαν καινούριο
2 τομοι
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.