Παιδιατρική νοσηλευτική

Παιδιατρική νοσηλευτική
Τιμή:
35,00 €
44,50 €
Εξοικονομείς 21 % 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ο δικός σας πλήρης οδηγός πλάνων φροντίδας για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η Παιδιατρική Νοσηλευτική του Delmar, τρίτη έκδοση, παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για την ανάπτυξη πλάνων φροντίδας για παιδιά με προβλήματα υγείας. Κάθε πλάνο φροντίδας παρουσιάζει πληροφορίες που κατευθύνουν τους χρήστες στην ανάπτυξη περιεκτικών, εξατομικευμένων νοσηλευτικών πλάνων φροντίδας βασισμένων σε στέρεη, επιστημονική γνώση. Τα πλάνα φροντίδας επιδιώκουν την καταγραφή συγκεκριμένων δεδομένων του ασθενή και προτρέπουν το χρήστη να εξατομικεύσει τις παρεμβάσεις και να αξιολογεί τις αντιδράσεις του εκάστοτε παιδιού. Προτείνονται παρεμβάσεις και εκβάσεις για να παραμένουν οι γονείς ενήμεροι και να εμπλέκονται στη φροντίδα του παιδιού τους.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

-Ένα εισαγωγικό κεφάλαιο προσφέρει μια επισκόπηση του πώς να προσαρμόσετε ένα σχέδιο μέριμνας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες συγκεκριμένου ασθενούς.

-Επικέντρωση στην προαγωγή υγείας, την αποκατάσταση, την πρόληψη ασθενειών και την κατανόηση των παιδιών ως ασθενών που είναι διαφορετικοί από τους ενήλικες.

-Η οργάνωση των σωματικών συστημάτων επιτρέπει στους αναγνώστες να έχουν γρήγορη πρόσβαση στα επιθυμητά περιεχόμενα, σύντομες ανασκοπήσεις των συστημάτων περιγράφουν την αύξηση και την ανάπτυξη και τη φυσιολογική λειτουργία του συστήματος.

-Σε όλο το βιβλίο γίνεται χρήση των ενημερωμένων διαγνώσεων της Εταιρείας Διαγνώσεων Βορείου Αμερικής (NANDA).

-Οι Ταξινομήσεις Νοσηλευτικών Παρεμβάσεων (NIC) και οι Ταξινομήσεις Νοσηλευτικών Εκβάσεων (NOC) έχουν προστεθεί για να παροτρύνουν τους χρήστες να συνδέουν τα σχέδια μέριμνας με καθιερωμένα πρότυπα και να διασφαλίζουν πως οι χρήστες βασίζουν την εργασία τους στα πλέον τρέχοντα ερευνητικά δεδομένα.

-Οι σημαντικές σχέσεις παρουσιάζονται σε διαγράμματα ροής για να δίνουν στους χρήστες οπτικές υπενθυμίσεις και να βελτιώνουν την κατανόηση της βάσης της μέριμνας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
35,00 € Σαν καινούριο
ΑΡΙΣΤΗ
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.