ΟΖΟΝ

ΟΖΟΝ
Τιμή από
6,00 €
11,18 €
Εξοικονομείς 46% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το 2002, ο καθηγητής Bocci δημοσίευσε ένα βιβλίο με τον τίτλο "Οξυγόνο-Οζονοθεραπεία. Μια αυστηρή αξιολόγηση" με άφθονα επιστημονικά δεδομένα, τα οποία βασίζονταν κυρίως στα δικά του πειράματα, που υποδείκνυαν τη χρησιμότητα και την έλλειψη τοξικότητας της οζονοθεραπείας σε ορισμένες ασθένειες. Ωστόσο, το βιβλίο περιείχε υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες και ήταν δύσκολο να διαβαστεί από τον πολυάσχολο ιατρό και ακόμη πιο δύσκολο από τον απλό άνθρωπο. Έχει γράψει τώρα μια νέα έκδοση που είναι πιο σύντομη και πιο περιεκτική. Παρόλα αυτά, οι μηχανισμοί δράσης του όζοντος, οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατανόηση του τρόπου δράσης του όζοντος μέσα από μια σειρά από αγγελιοφόρους, εξηγούνται σαφώς με επιστημονική αλλά απλή γλώσσα. Το κλινικό μέρος έχει επεκταθεί σημαντικά και περιλαμβάνει νέες παθολογίες καθώς και ασθένειες που εξετάστηκαν προηγούμενα αλλά τώρα ενισχύονται με νέα δεδομένα.

Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως στους οζονοθεραπευτές οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους, να επεκτείνουν τις μεθόδους θεραπείας και να επιλύσουν προβλήματα, αλλά θα είναι εξίσου χρήσιμο για τους ιατρούς που ενδιαφέρονται για αυτή την προσέγγιση. Ωστόσο, μπορεί επίσης να διαβαστεί από τον απλό άνθρωπο, για να παράσχει μεγαλύτερη γνώση σε αυτή την πλευρά της συμπληρωματικής ιατρικής. Το βιβλίο παρέχει μια πλήρη θεώρηση αυτής της προσέγγισης συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών πλευρών των οδών χορήγησης και της δυνατότητας της απλής αυτοχορήγησης της αγωγής.

Ενάντια στην προκατάληψη ότι το όζον είναι τοξικό, η ακριβής περιγραφή των παρενεργειών αποκαλύπτει ότι είναι ελάχιστης σημασίας και το πιο εκπληκτικό ακόμη είναι ότι η οζονοθεραπεία προκαλεί μια αίσθηση ευεξίας στην πλειοψηφία των ασθενών. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που έχει εξηγηθεί σαφώς ορίζοντας το θεραπευτικό εύρος εντός του οποίου το όζον είναι ένα πολύ χρήσιμο φάρμακο. Είναι ενδιαφέρουσα η γνώση ότι το όζον μπορεί να προκαλέσει με βραδύ ρυθμό μια αύξηση των αντιοξειδωτικών αμυνών, μια μοναδική ιδιότητα η οποία είναι πολύ σημαντική για τη διόρθωση του χρόνιου οξειδωτικού στρες που ενοχοποιείται για αρτηριοσκλήρυνση, για διαβήτη, για ιογενείς λοιμώξεις και για τον καρκίνο.

Έχω εντυπωσιαστεί από τον ενθουσιασμό για αυτή τη θεραπεία που προκύπτει από την ανάγνωση αυτού του βιβλίου. Ο Velio μου είπε ότι έχει υποβάλλει τον εαυτό του σε όλες τις πιθανές μεθόδους χορήγησης του όζοντος και ότι έχει επίσης εκτελέσει πολλά πειράματα επάνω του. Από τα αποτελέσματά του και τις συχνές απίστευτες βελτιώσεις που παρατηρούνται σε βαρέως πάσχοντες, πιστεύει ακράδαντα ότι η οζονοθεραπεία δεν είναι εικονική θεραπεία! [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
6,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 70€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αχαρνές, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.