ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠ' ΕΞΩ

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠ' ΕΞΩ
Τιμή από
7,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ο Γιώργος Ρωμαίος, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έγραψε μια σειρά κειμένων τα οποία δημοσιεύτηκαν ως άρθρα στο Βήμα και Τα Νέα και τα οποία συζητήθηκαν ευρέως για την οξύτατη διορατικότητά τους. Τα κείμενα αυτά, που γράφτηκαν από το 1989 ως το 1993, συμπυκνώνουν την εμπειρία της 40χρονης ενασχόλησής του με τα κοινά, τμήμα της οποίας αποτελεί και η 9ετής θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο αναγνώστης εξοικειώνεται με την ατμόσφαιρα του Ευρωκοινοβουλίου, των Συμβουλίων Κορυφής, της Δ.Α.Σ.Ε., του Ο.Η.Ε., του Ν.Α.Τ.Ο. και με νέα οπτική ξαναδιαβάζει τα συνταρακτικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων.

Διαπιστώνει το συνθετικό ρόλο που ο Τύπος πρέπει να παίζει, ανάμεσα στην Ιστορία και την Επικαιρότητα, ώστε το λειτούργημα της ενημέρωσης του πολίτη να "λειτουργεί" πραγματικά.

Τέλος, και ίσως το σημαντικότερο, συνειδητοποιεί βαθύτερα τον τρόπο με τον οποίο στήνονται τα μεγάλα διπλωματικά "παιχνίδια" ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του ευρύτερου γεωπολιτικού της χώρου, ξεκαθαρίζει μύθους και προλήψεις και οικοδομεί μια περισσότερο πολυδιάστατη αντίληψη για το πώς η Ελλάδα και οι πολίτες της καλούμαστε να λειτουργούμε, για την αρμονικότερη και αποδοτικότερη συμβίωση με τον περίγυρο μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
7,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βριλήσσια, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.