Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων

Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων
Τιμή από
8,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Οι επιχειρήσεις σήμερα λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των συναλλαγών και του αδιάλλακτου ανταγωνισμού αλλά και των προόδων των τεχνολογικών εξελίξεων , υπαγορεύουν από την ανάγκη μεταβολής της κοσμοθεωρίας τους.

Γενικά, κάθε επιχείρηση λειτουργεί σαν οργανισμός με ανθρώπους και μηχανήματα με σκοπό την προσέγγιση της καταναλωτικής αγοράς, παρακολουθεί δε συνεχώς όλες τις μεταλλαγές των σύγχρονων οικονομικών τεχνικών , στο διεθνή εΠ1χειρηματικό χώρο.

Η εΠ1χεΙρηση σαν οργανισμός πραγματοποιεί τους σκοπούς της όχι μόνο με τον προγραμματισμό της παραγωγής ή της προώθησης των πωλήσεων , αλλά προπάντων με μεθοδευμένη ( συστηματική) οργάνωση και διοίκηση. Οι δύο αυτές έννοιες θα πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον επιχειρηματικό χώρο, ώστε να αποτελούν μικρογραφία μιας σύγχρονης οργανωμένης κοινωνίας.

Είναι γνωστό ότι μέσα σ` ένα σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον με τη συνεργασία και επικοινωνία που αναπτύσσουν οι εργαζόμενοι, αφ` ενός επιτυγχάνουν θετικό οικονομικό αποτέλεσμα, αφ` ετέρου διαμορφώνουν μια κοινωνία persona, ώστε πάντοτε με άνεση να παίζουν τους επαγγελματικούς τους ρόλους ανάλογα με τις εργασιακές συνθήκες μέσα στην εΠ1χεΙρηση.

Εδώ θέλουμε να εΠ1σημάνουμε ότι η πραγματοποίηση των στόχων της σύγχρονης επιχείρησης εξαρτάται από την πολιτική της αλλά και από την πιστή εφαρμογή των κανόνων της οργάνωσης και διοίκησης.

Αυτός ακριβώς είναι ο κύριος προβληματισμός, που θα διερευνηθεί στο εγχειρίδιο αυτό, έχοντας υπόψη τις αλλαγές, που τόσο ραγδαία λαμβάνουν χώρα, σ` όλους του επιχειρησιακούς χώρους, των τομέων της οικονομίας μας.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
8,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank, PayPal, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
9,00 € Σαν καινούριο
Αριστη κατασταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Παλαιόχωρα, Κρήτη
Όροι παράδοσης
10,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.