ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΔΙΤΟΜΟ)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΔΙΤΟΜΟ)
Τιμή από
44,00 €
140,00 €
Εξοικονομείς 68% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Το βιβλίο οργάνωσης υπολογιστών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο έχει ενημερωθεί πλήρως ώστε να εστιάζει πλέον στην επαναστατική αλλαγή που συμβαίνει σήμερα στη βιομηχανία: τη μετάβαση από τους μονοεπεξεργαστές στους πολυπύρηνους μικροεπεξεργαστές. Αυτή η νέα έμφαση στην παραλληλία υποστηρίζεται από το ενημερωμένο περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο αντανακλά τις νεότερες τεχνολογίες με παραδείγματα που υπογραμμίζουν τις πρόσφατες σχεδιάσεις επεξεργαστών και τα πρότυπα μετροπρογραμμάτων.

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του βιβλίου, ένας επεξεργαστής MIPS είναι ο πυρήνας που χρησιμοποιείται για την παρουσίαση των θεμελιωδών αρχών των τεχνολογιών του υλικού, της συμβολικής γλώσσας, της αριθμητικής υπολογιστών, της διοχέτευσης, των ιεραρχιών μνήμης, και της εισόδου/εξόδου.

Συμπεριλαμβάνονται επίσης ενότητες για τις αρχιτεκτονικές ARM και x86.

Στην ιστοσελίδα της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου παρέχεται μια εργαλειοθήκη με προσομοιωτές και μεταγλωττιστές, καθώς και ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια (στα Αγγλικά) για τη χρήση τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Οι Patterson και Hennessy βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό αυτό που ήταν ήδη το χρυσό πρότυπο των βιβλίων. Στο ταχέως εξελισσόμενο πεδίο της αρχιτεκτονικής υπολογιστών, έχουν συγκεντρώσει έναν εντυπωσιακό αριθμό πρόσφατων μελετών περιπτώσεων και σύγχρονων θεμάτων σε ένα πλαίσιο θεμελιωδών γνώσεων των οποίων η αξία έχει αποδειχθεί στο χρόνο» (Fred Chong, University of California at Santa Barbara)

«Η νέα κάλυψη των πολυεπεξεργαστών και της παραλληλίας είναι εφάμιλλη του υψηλού επιπέδου αυτού του καλογραμμένου κλασικού βιβλίου. Παρέχει καλά τεκμηριωμένες, σταδιακές εισαγωγές στα νέα θέματα, καθώς και πολλές λεπτομέρειες και παραδείγματα που πηγάζουν από το τρέχον υλικό των υπολογιστών» (John Greiner, Rice University)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
44,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Revolut και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αργυρούπολη, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
45,00 € Σαν καινούριο
Στο τόμο Α εχει ξεκολλήσει η πρώτη σελίδα η οποία περιέχεται και ο τόμος Β δεν εχει ανοιχτεί καθόλου
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 60€.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ACS, ΕΛΤΑ Courier και Χέρι με χέρι.
Αχαρνές, Αττική
Όροι παράδοσης
65,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
77,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.