ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με 100.000 πωλήσεις το βιβλίο Οργάνωση και Διοίκηση: "Το μάνατζμεντ της | νέας εποχής" έχει γίνει απαραίτητο βοήθημα για τους σημερινούς και αυριανούς Έλληνες μάνατζερ. Είναι επιστημονικό, περιεκτικό, ευκολοδιάβαστο, με τη δομή του βιβλίου να ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο των φοιτητών όσο και των στελεχών επιχειρήσεων. Η 5η έκδοση, εκτός από το βασικό κορμό του μάνατζμεντ που έχει ανανεωθεί, περιλαμβάνει και τα εξής σπουδαία θέματα, άλλα ανανεωμένα και άλλα νέα:

-ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

-Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΝΕΟ)

-ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ

-ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

-ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ - T.Q.M.

-ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΝΕΟ)

-ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΝΕΟ)

-ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

-ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Οι ερωτήσεις, οι εργασίες εφαρμογής και οι case studies, που συνοδεύουν όλα τα κεφάλαια, το κάνουν μοναδικό στο είδος του, αφού αποτελούν ερέθισμα για άσκηση κριτικής σκέψης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το βιβλίο είναι υψηλού επιστημονικού επιπέδου και συνδυάζει τη γνώση με την πείρα του αντικειμένου. Είναι άριστα δομημένο και περιέχει όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης των επιχειρήσεων. Το πλούσιο περιεχόμενο σε συνδυασμό με τους μαθησιακούς στόχους το καθιστούν κορυφαίο διδακτικό σύγγραμμα στο μάνατζμεντ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για φοιτητές όσο και για στελέχη επιχειρήσεων, διότι αποτελεί μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της επιχείρησης» ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

«Το βιβλίο "Οργάνωση και Διοίκηση: Το Μάνατζμεντ της Νέας Εποχής" είναι ένα από τα πιο σύγχρονα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στο αντικείμενό του. Παρουσιάζει τα βασικότερα μέρη της γνώσης και ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην επιστήμη του μάνατζμεντ με οργανωμένο και εύχρηστο τρόπο, που το κάνει πολύτιμο οδηγό στα χέρια του κάθε ενδιαφερομένου» ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Περισσότερα
Εκδόσεις: Rosili
Έτος: 2019
ISBN-13: 9786185131586
ISBN-10: 6185131587
Κατηγορίες: Management, Επιχειρήσεις
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 34,93 €
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@GreekLiterature
3
Πληρωμή με Visa, Mastercard, Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Εξοικονομείς
11,93 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
23,00 €
από 34,93 €