ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ)

ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ)
Τιμή από
19,00 €
20,80 €
Εξοικονομείς 8%
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Μετά από πολύχρονη προσεκτική επεξεργασία εκδίδεται η μετάφραση στα Ελληνικά του Οργάνου της Θεραπευτικής Τέχνης του Hahnemann, από το πρωτότυπο (στα Γερμανικά) της 6ης έκδοσής του.

Η πρώτη μετάφραση οφείλεται στον κύριο Παναγιώτη Τόμπρο, γνώστη της αρχαΐζουσας Γερμανικής γλώσσας που χρησιμοποιεί ο Hahnemann,, τον οποίο και από τη θέση αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε, και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την πολύτιμη προσφορά του. Η γνώση του αυτή, καθώς και η χαρά και η αγάπη με την οποία δούλεψε, δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή αλλοίωση του κειμένου.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν οι πολύ μεγάλες στριφνές προτάσεις με πολλές υποπροτάσεις, που έκαναν το κείμενο δυσνόητο.

Όμως, η προσπάθειά μας ήταν να μην αλλοιωθεί καθόλου το κείμενο, έτσι ώστε να είναι σαν να διαβάζει ο αναγνώστης το γερμανικό πρωτότυπο με ελληνικές λέξεις. Αυτό μας ανάγκασε να αγνοήσουμε συχνά τελείως τη φιλολογική άποψη του κειμένου. Αυτό σημαίνει, ότι κάποιες παράγραφοι θα χρειαστεί να διαβαστούν περισσότερες φορές, προκειμένου να γίνουν πλήρως κατανοητές. Αυτό το επιτρέψαμε, επειδή δεν πρόκειται για λογοτεχνικό κείμενο, αλλά για ιδιαίτερο περιεχόμενο, που απευθύνεται σε συγκεκριμένους επιστήμονες, οι οποίοι πιστεύουμε να δείξουν ανοχή σ" αυτές τις ατέλειες και σε όποιες άλλες προκύψουν.

Ευχόμαστε η μετάφραση αυτή να βοηθήσει τον Έλληνα Ομοιοπαθητικό στη βαθύτερη κατανόηση της υπέροχης θεραπευτικής τέχνης και στο έργο του για την απάλυνση του ανθρώπινου πόνου. (Από την έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
19,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Το βιβλίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.