ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ
Τιμή από
60,00 €
106,80 €
Εξοικονομείς 43% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

«Αν και κάθε έκδοση αποτελούσε σημαντικό επίτευγμα στην παρουσίαση των νέων δεδομένων της χημείας, οι συγγραφείς διατήρησαν τη διαυγή παρουσίαση και κατάταξη των θεμάτων η οποία μας έλκυσε στην πρώτη έκδοση. Αυτή η έκδοση δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα προβλήματα και τα παραδείγματα αποτελούν ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα των περιεχομένων κάθε κεφαλαίου. Η εισαγωγή σύγχρονης μεθοδολογίας θα προετοιμάσει τους φοιτητές για το μεταπτυχιακό τους και θα παρουσιάσει τη συνεχή εξέλιξη της οργανικής χημείας». (Robert H. Grubbs, California Institute of Technology)

«Αυτό το εκπαιδευτικό σύγγραμμα συνεχίζει να βελτιώνει τον τρόπο διαπραγμάτευσης από τον συγγραφέα, με τον χαρακτηριστικά κομψό του τρόπο, των ζητημάτων που πραγματεύεται μια εισαγωγή στην οργανική χημεία. Ο Καθηγητής Loudon έχει εμπνεύσει αρκετές γενεές φοιτητών με το καθαρό και διορατικό στυλ παρουσίασης. Σε κανένα άλλο εκπαιδευτικό σύγγραμμα η λογική, η ισχύς και η απόλυτη ομορφιά της οργανικής χημείας δεν αναδεικνύονται τόσο καθαρά». (Bruce Ganem, Cornell University)

«Ο Marc Loudon συνέγραψε ένα υπέροχο εκπαιδευτικό βιβλίο το οποίο αντανακλά τη βαθιά του κατανόηση για τις γνωστικές ανάγκες των φοιτητών και πώς μαθαίνουν καλύτερα. Αυτή η έκδοση, όπως όλες οι προηγούμενες, απλοποιεί την εννοιολογική κατανόηση δύσκολων θεμάτων παρουσιάζοντάς τα με τρόπο ο οποίος απλά είναι ελκυστικός. Κάνει την εργασία μου πολύ ευκολότερη!». (Steven C. Zimmerman, University of Illinois at Urbana-Champaign)

«Στο βιβλίο Οργανική Χημεία των Loudon και Parise κάθε έννοια εξηγείται πλήρως με σχετικά παραδείγματα και χρήσιμα εικονικά βοηθήματα. Επιπρόσθετα, τα λυμένα στο τέλος κάθε κεφαλαίου προβλήματα παρέχουν στους φοιτητές καθημερινά παραδείγματα εφαρμογών της οργανικής χημείας στη βιομηχανία. Είναι ένα υπέροχο εκπαιδευτικό βιβλίο για προπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι μελετούν οργανική χημεία». (Nicole Snyder, Davidson College)

«Οι συνάδελφοί μου και εγώ έχουμε χρησιμοποιήσει το εκπαιδευτικό βιβλίο του Loudon στο Harvard για έναν ικανό αριθμό ετών. Η τελευταία έκδοση αυτού του εκπαιδευτικού βιβλίου βελτιώνει την προσέγγιση του συγγραφέα στη διδασκαλία της οργανικής χημείας. Είναι βασισμένο στην προσέγγιση των μηχανισμών οι οποίοι εισήχθησαν από τους Cram και Hammond πριν περισσότερο από 50 χρόνια. Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά βιβλία αυτής της γενιάς». (David Evans, Harvard University)

«Απλά δεν υπάρχει καλύτερο σύγχρονο εκπαιδευτικό βιβλίο από αυτό της Οργανικής Χημείας του Marc Loudon. Αυτή η νέα έκδοση συνεχίζει να παρέχει στους φοιτητές μια περιεκτική προσέγγιση των αρχών των μηχανισμών και της δραστικότητας η οποία επιτρέπει την κατανόηση του γνωστικού αντικειμένου σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι κρίσιμο να ειπωθεί ότι η εμπειρία μου επιβεβαιώνει ότι οι φοιτητές απολαμβάνουν την ανάγνωση του βιβλίου και αποδίδουν υψηλή αξία στις κατανοητές εξηγήσεις του συγγραφέα». (Sally Bloodworth, University of Southampton)

«Αυτό το βιβλίο είναι απλά θαυμάσιο. Περιέχει αρκετές απεικονίσεις που διεγείρουν το ενδιαφέρον, παραδείγματα και πολλά προβλήματα που προχωρούν κλιμακωτά από πολύ εύκολα σε προκλητικά δύσκολα και άκρως διδακτικά. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι το κείμενο είναι στέρεα δομημένο, γεμάτο από διαυγείς αναλογίες και συνεπές στη λογική των μηχανισμών που κάνουν την οργανική χημεία προσπελάσιμη». (Σπουδαστής του California Institute of Technology, όπως δημοσιεύτηκε στο Amazon)

«Για περισσότερο από τριάντα χρόνια σε αυτή την τάξη, ο Marc Loudon γνωρίζει πώς μαθαίνουν οι φοιτητές. Τα μαθήματά του είναι εργασία ενός μάστερ δασκάλου. Είναι πρωτότυπα, διαβαθμισμένα σε επίπεδα δυσκολίας και είναι όλα βασισμένα σε πραγματικά παραδείγματα από τη βιβλιογραφία. Αυτή η έκδοση είναι καθαρά έργο αγάπης και αντανακλά την επιθυμία του Καθηγητή Loudon να δώσει στους φοιτητές το καλύτερο δυνατό εργαλείο μάθησης. Αυτό το βιβλίο είναι μία συγχορδία μεγάλων ιδεών και θ" ανοίξει τα μάτια των φοιτητών στα θαύματα της σύγχρονης οργανικής χημείας». (John Grutzner, Purdue University)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
60,00 € Σαν καινούριο
αθικτο. το βιβλιο βρισκεται αθηνα, δυνατοτητα για χερι με χερι. εχω πολλα βιβλια ιατρικων και παραιατρικων επιστημων. ζητηστε μου ο,τι ψαχνετε
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
65,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Άλιμος, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.