Οργανική χημεία

Οργανική χημεία
Τιμή από
80,00 €
125,00 €
Εξοικονομείς 36% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η "Οργανική χημεία" του David Klein ακολουθεί τη στρατηγική επιλογή της διδασκαλίας που βασίζεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στη γεφύρωση της θεωρίας με την πράξη. Αυτή η στρατηγική επιλογή υποστηρίζεται με τρόπο συστηματικό, έτσι ώστε οι φοιτητές να μάθουν να σκέφτονται ως οργανικοί χημικοί και να είναι ικανοί να προσεγγίζουν μεθοδικά τα θέματα που εμφανίζονται μπροστά τους.

Η "Οργανική χημεία" του David Klein έχει ήδη μεταφραστεί σε οκτώ γλώσσες και έχει αναδειχθεί στο πρώτο σε πωλήσεις σύγγραμμα Οργανικής Χημείας διεθνώς. Η αποδοχή του από διδάσκοντες και φοιτητές οφείλεται στις ιδιαίτερες παιδαγωγικές αρετές του συγγράμματος:

- Το περιεχόμενο ενσωματώνει την πρόσφατη επιστημονική γνώση που έχει πλέον αναγνωριστεί ως βασική και χρησιμοποιείται ευρύτατα τόσο για ερευνητικές όσο και για βιομηχανικές εφαρμογές.

- Η εκπαιδευτική προσέγγιση. Ο συγγραφέας διασαφηνίζει λεπτομερώς τις έννοιες, παρουσιάζει με εξαιρετική ευκρίνεια τους μηχανισμούς των αντιδράσεων και συστηματοποιεί την αναζήτηση των μηχανιστικών σταδίων.

Επιδιώκει με την "Ανάπτυξη Δεξιοτήτων", μια σειρά υποδειγματικά λυμένων ασκήσεων, όπως επίσης και με τα "Σημεία Ελέγχου Κατανόησης Εννοιών", να εκπαιδεύσει τον φοιτητή και να τον καθοδηγήσει συστηματικά να αντιμετωπίζει με μεθοδικότητα και με την ανάπτυξη κριτικής ματιάς την επίλυση των προβλημάτων Οργανικής Χημείας. Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δόμηση των ενοτήτων έχει γίνει κατά τρόπο που καθιστά το σύγγραμμα κατάλληλο για εξ αποστάσεως διδασκαλία.

- Οι εφαρμογές. Ο συγγραφέας παρουσιάζει επίκαιρα παραδείγματα εφαρμογών που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του φοιτητή και γενικότερα του αναγνώστη και αναδεικνύουν την πραγματική αξιοποίηση και την πρακτική χρησιμότητα της Οργανικής Χημείας στη Φαρμακευτική, στην Ιατρική, στη Γεωπονία, στη Χημεία Τροφίμων, στη Βιοχημεία, στη Βιοτεχνολογία, στην Επιστήμη των Υλικών, στην Τεχνολογία και στη Νανοτεχνολογία.

- Η σύνδεση με τη βιβλιογραφία και τα πραγματικά προβλήματα. Τα προτεινόμενα προς λύση προβλήματα είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας. Ιδιαίτερα στα "Προβλήματα - Πρόκληση" επιχειρείται η εξοικείωση του αναγνώστη με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερευνητές σε παγκόσμιο επίπεδο, είτε στα ερευνητικά εργαστήρια είτε στη βιομηχανία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΜΟΥ ΙΙ

Κεφάλαιο 15

Φασματοσκοπία Υπερύθρου και Φασματομετρία Μάζας

Κεφάλαιο 16

Φασματοσκοπία Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού

Κεφάλαιο 17

Συζυγιακά π Συστήματα και Περικυκλικές Αντιδράσεις

Κεφάλαιο 18

Αρωματικές Ενώσεις

Κεφάλαιο 19

Αντιδράσεις Αρωματικής Υποκατάστασης

Κεφάλαιο 20

Αλδεΰδες και Κετόνες

Κεφάλαιο 21

Καρβοξυλικά Οξέα και Παράγωγά τους

Κεφάλαιο 22

Χημεία του α Άνθρακα: Ενόλες και Ενολικά Ιόντα

Κεφάλαιο 23

Αμίνες

Κεφάλαιο 24

Υδατάνθρακες

Κεφάλαιο 25

Αμινοξέα, Πεπτίδια και Πρωτεΐνες

Κεφάλαιο 26

Λιπίδια

Κεφάλαιο 27

Συνθετικά Πολυμερή

Κεφάλαιο 28

Εισαγωγή στις Οργανομεταλλικές Ενώσεις

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Klein David
  • Εκδόσεις: Utopia
  • Έτος: 2015
  • ISBN-13: 9786185173029
  • ISBN-10: 6185173026
  • Κατηγορίες: Χημεία
Με γνωστά μεταφορικά
80,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Υπόλοιπες αγγελίες
80,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση δεν έχει ανοιχτεί από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην κατοχή μου
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 60€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.