ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ»

ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ»
Τιμή από
1,50 €
5,94 €
Εξοικονομείς 74% 🔥🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το έργο Ορέστειας "παραμύθι" είναι μια αναδιήγηση της Ορέστειας του Αισχύλου. Ακολουθεί τη γραμμικότητα της αισχύλειας τριλογίας, με την ίδια σειρά εμφάνισης των προσώπων και αποκάλυψης των γεγονότων. Τα δρώντα πρόσωπα όμως αναδύονται εδώ με άξονα την αφήγηση, η οποία αποκαθηλώνει το μέγεθος των θεών και των ηρώων, ακόμα και της ίδιας της δημοκρατίας, τονίζοντας το επίκαιρο πνεύμα του αισχύλειου έργου.

Από τα λόγια των ηρώων αποδόθηκαν όσα κρίθηκαν απαραίτητα για να φωτίσουν αυτή τη νέα οπτική. Η δε ενσωμάτωση του Χορού στον ρόλο του Αφηγητή προσδίδει στο κείμενο μια αμεσότητα, μετουσιώνοντάς το σε μια συνεκτική μικρογραφία του αρχικού μύθου.

Το κείμενο έχει γραφτεί ως μονόλογος, δίχως αυτό να εμποδίζει τη δυνατότητα διανομής σε περισσότερους ηθοποιούς. Η λιτότητα των σκηνικών και των κοστουμιών για την παράσταση και ο πολύ μικρός χώρος που απαιτείται για την παρουσίασή του καθιστούν αυτό το θεατρικό έργο εξαιρετικά ευέλικτο, παρέχοντας στον σκηνοθέτη και τον/τους ηθοποιό/ούς υποκριτική και κινησιολογική πρωτοβουλία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
1,50 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Καινούριο. Δεν έχει διαβαστεί. Σε άριστη κατάσταση.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ζωγράφου, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.