ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ - ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ - ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ
Τιμή από
0,40 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Στην εποχή μας παρατηρούμε γενική αποστασία από το άγιο θέλημα του φιλάνθρωπου Θεού μας που ξεπερνά, δυστυχώς, τους ασεβείς της εποχής του Νώε και τους ασελγείς των κατοίκων των Σοδόμων και Γομμόρων, και μάλιστα μετά Χριστόν.

Η πνευματική χρεωκοπία και παραλυσία μας επέφερε σκλήρυνση καρδιάς, και αμαρτάνουμε χωρίς τύψεις και χωρίς αληθινή δι" έργων μετάνοια.

Και εφ" όσον δουλεύουμε στα φθοροποιά πάθη, μένοντες σκλάβοι της τυραννικής αμαρτίας, τα ποικίλα δεινά όχι μόνον θα παραμένουν αλλά και θα προσαυξάνουν, λόγω των αμαρτωλών επιλογών μας.

Η αμαρτία, αγαπητοί, μας χωρίζει από τον Θεό, ενώ η μετάνοια μας ενώνει και μας καθιστά οικείους του Θεού και βρισκόμεθα κάτω από την παντοδύναμη προστατευτική κηδεμονία του.

Το να προσκρούση κανείς δια της αμαρτίας προς τον Θεό αποτελεί την μεγαλύτερη συμφορά η δε πολυποίκιλη κρίση που μαστίζει παγκοσμίως τις ανθρώπινες κοινωνίες με αποκορύφωμα το οικονομικό, μπορεί να εξελιχθή σε αναρχία και τελικά και σε τρίτο παγκόσμιο καταστροφικό πόλεμο, κατά παραχώρηση Θεού προς αναχαίτιση του κακού, τιμωρία των ασεβών και σωφρονισμό των καλοπροαιρέτων ανθρώπων.

Λόγω που δημιουργήθηκαν δυσμενείς καταστάσεις σε χιλιάδες συνανθρώπους και στην Ελλάδα μας, εξ αμαρτιών μας και πολλοί είναι αθωράκιστοι πνευματικά από ζωντανή πίστη και ελπίδα στην πρόνοια του Θεού, έχουμε πλήθος αυτοκτονιών και απώλεια αθανάτων ψυχών.

Προκειμένου λοιπόν να παρηγορηθούν πονεμένες δοκιμαζόμενες ψυχές, οι εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη", εκδίδουν τα δύο αυτά ενισχυτικά κείμενα Αγίων της Εκκλησίας μας σε ένα τεύχος προς ματαίωση των αυτοκτονιών και επιστροφή στον φιλόστοργο Θεάνθρωπο Ευεργέτη και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό, την μόνη ασφαλή καταφυγή, προστασία και σωτηρία μας.

Εις αυτόν και μόνον ας εναποθέσουμε τις ελπίδες μας, εις την Υπεραγία Θεοτόκο και εις τους Αγίους της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, επιτελούντες παράλληλα τα χριστιανικά μας καθήκοντα, δηλαδή την τήρηση των εντολών του Ευαγγελίου, τον πνευματικό φιλότιμο αγώνα, την μετάνοια και μυστηριακή ζωή.

Η ελπίδα μας ας είναι ο Ουράνιος Πατήρ, η καταφυγή μας ο Υιός, ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, και η σκέπη μας το Πνεύμα το Άγιο, η πάντοτε δοξαζομένη Αγία Τριάς. (Από το σημείωμα του εκδότη)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
0,40 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank, Eurobank, PayPal, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ, Γενική Ταχυδρομική, Speedex και ACS.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.