Οι μυστικές ιδιότητες των φυτών

Οι μυστικές ιδιότητες των φυτών
Τιμή από
17,50 €
7,64 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Δεν θα είχε να πει κανείς πολλά πράγματα γι" αυτό το βιβλίο: είναι σ" όλους μας γνωστό ότι από τα αρχαιότατα χρόνια ο άνθρωπος απέδωσε πολλές ιδιότητες σε πάμπολλα φυτά της γης: τα χρησιμοποίησε ως φάρμακα, ως αφεψήματα, ναρκωτικά, διεγερτικά, αφροδισιακά, ως πρώτη ύλη για την παρασκευή ποτών κ.λπ.

Είναι γνωστό, επίσης, ότι από τα φυτά ως πρώτη ύλη ξεκίνησε και η σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία, η οποία και τα χρησιμοποιεί ακόμα σε μεγάλη κλίμακα.

Ακόμα, πολλά φυτά σημάδεψαν τις πιο γοητευτικές σελίδες της ιστορίας του ανθρώπου: φυτικής προέλευσης ήταν ο πάπυρος, φύλλα δάφνης λέγεται ότι μασούσε η Πυθία πριν χρησμοδοτήσει, ιερά δέντρα συμβόλιζαν την ισχύ των μαντείων στην αρχαιότητα...

Οι μυστικές ιδιότητες των φυτών εκθέτουν με συστηματικό τρόπο όλη την πείρα και τη γνώση του ανθρώπου γύρω από τον τεράστιο κόσμο του φυτικού βασιλείου: η επιστημονική γνώση διαδέχεται την λαϊκή δοξασία, η εμπειρική συνοδεύει την μυθολογία και τις γοητευτικότερες παραδόσεις της.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
17,50 € Σαν καινούριο
Κρόου Γ. Μπ. - Οι μυστικές ιδιότητες των φυτών. Τα περιεχόμενα και ενδεικτικό δείγμα από το εσωτερικό στις φωτογραφίες παρακάτω. Αδιάβαστο, σαν και... Περισσότερα
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.