Οι λεγεώνες των παιδιών μιας άλλης εποχής

Οι λεγεώνες των παιδιών μιας άλλης εποχής
Τιμή από
25,00 €
35,00 €
Εξοικονομείς 28% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Oι νοσταλγικές ματιές στο παρελθόν γίνονται, όσο μεγαλώνουμε, όλο και συχνότερες. Tην αθώα ψευδαίσθηση της επαφής με τα παρελθόν, δίνει η συλλογή των παιδικών μας παιχνιδιών.

Tα στρατιωτάκια των παιδικών μας χρόνων είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι.

Tα ελληνικά πλαστικά και μολυβένια στρατιωτάκια, αξίζουν μία καλύτερη μεταχείρηση και εντέλει μία περίοπτη θέση δίπλα στους Eυρωπαίους και Aμερικανούς "συμπολεμιστές" τους.

O συγγραφέας Mάρκος Πλυτάς με το συλλεκτικό του πάθος κατάφερε να συγκεντρώσει "ταξιαρχίες" ολόκληρες από ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά στρατιωτάκια.

Tο ταξίδι στα παιδικά μας χρόνια, συμπληρώνει λεπτομερέστατη περιγραφή για την ονομασία, τις διαστάσεις, το υλικό και τον τρόπο κατασκευής και τη συσκευασία. O αναγνώστης θα βρει πληροφορίες σε ότι αφορά την ιστορία του παιδικού παιχνιδιού, στις εταιρίες "ΠAΛ" και "AΘHNA" από τους ανθρώπους που εργάστηκαν για δεκαετείες πίσω από τους πάγκους μέχρι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα αγαπημένα μας στρατιωτάκια.

Tο λεύκωμα είναι δίγλωσσο Eλληνικά-Aγγλικά έτσι ώστε να βοηθηθεί ο αναγνώστης-συλλέκτης στην αναγνώριση ή ακόμα και εύρεση κάθε φιγούρας.

Για πρώτη φορά στον Eλληνικό εκδοτικό χώρο συγκεντρώνονται σε ένα βιβλίο χιλιάδες φιγούρες σε περισσότερες από 700 φωτογραφίες καθιστώντας το παρών λεύκωμα το σημαντικότερο σημείο αναφοράς για συλλέκτες και λάτρεις των "πλαστικών στρατιωτών".

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
25,00 € Σαν καινούριο
Στέλνονται αναλυτικές φωτογραφίες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Pedal courier.
Αγία Παρασκευή, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.