Οι φυσικοί κίνδυνοι

Οι φυσικοί κίνδυνοι
Τιμή από
3,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

[...] Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να συγκεντρώσει τα βασικότερα σημεία των γνώσεων που αντλήθηκαν μέσα από τα πρόσφατα κείμενα των νόμων οι οποίοι ψηφίστηκαν από το Γαλλικό Κοινοβούλιο σχετικά με τους κινδύνους και την προστασία του περιβάλλοντος. Η "εισαγωγή" πραγματεύεται έννοιες όπως αυτή του τυχαίου γεγονότος, της τρωτότητας και του κινδύνου. Προτείνεται ένας ορισμός της "κινδυνικής". Σε αυτό τον τομέα επικαλούμαστε τη γαλλική νομοθεσία.

Το πρώτο μέρος του βιβλίου αναφέρεται στους κινδύνους οι οποίοι συνδέονται με τη γεωδυναμική των εσωτερικών ζωνών (κίνδυνοι ηφαιστειακοί, σεισμικοί και άλλοι) καθώς και τις πιθανές λύσεις.

Το δεύτερο μέρος αναφέρεται στους κινδύνους οι οποίοι συνδέονται με τη γεωδυναμική των εξωτερικών ζωνών (κίνδυνοι διάβρωσης, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, πλημμύρες) και διερευνά παρεμβάσεις αποκατάστασης και προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό των ζημιών. [...]

Andree Dagorne, επίτιμος maitre de conferences Γεωγραφίας Εργαστήριο Διαστημικών Αναλύσεων Πανεπιστήμιο της Νίκαιας-Sophia Antipolis, Rene Dars, διακεκριμένος καθηγητής Γεωλογίας Πανεπιστήμιο της Νίκαιας- Sophia Antipolis.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
3,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 19€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Γενική Ταχυδρομική.
Ηλιούπολη, Αττική
Όροι παράδοσης
14,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.