Ο όλεθρος των τρωκτικών

Ο όλεθρος των τρωκτικών
Τιμή από
4,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 3 metabookers
Περιγραφή

Είναι η ιστορία ενός χωριατόπαιδου με το όνομα Ντίεκ, ένα από αυτά τα παιδιά που δεν έχουν συμπάθειες ούτε ακόμη και στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον. Έτσι ονειρεύεται πάντα την ημέρα που θα τα «βροντήξει όλα» και θα φύγει από το σπίτι του.

Όμως μια μέρα, καθώς παίζει τη φλογέρα του, συνειδητοποιεί έκπληκτος πως η μουσική που βγαίνει από αυτή τη φλογέρα, έχει την ικανότητα να μαγεύει με τον ήχο της ανθρώπους και ζώα. Μια μέρα, το μεγάλο του όνειρο να φύγει γίνεται πραγματικότητα και πηγαίνει στο Ντάλγουιτς, την πρωτεύουσα του Ίλμορ, όπου έκπληκτος ανακαλύπτει πως η πόλη είναι πολιορκημένη από μεγάλο αριθμό ποντικιών, που σαν μάστιγα έχουν ενσκήψει από το πουθενά.

Ο δήμαρχος της πόλης ζητάει με την αποστολή γραμμάτων τη βοήθεια όλων των κυνηγών της χώρας. Ωστόσο, ο δούκας του Ντάλγουιτς, νιώθει φοβερά απαισιόδοξος πως θα μπορέσουν να απαλλαγούν από αυτή τη μάστιγμα και φροντίζει να σκοτώσει αυτούς που του φέρνουν την είδηση των ποντικών για να μη γίνει ευρύτερα γνωστό στον κόσμο, όμως το πρόβλημα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που δεν μπορεί πια να μείνει κρυφό. Από πουθενά δεν μπορεί να ζητήσει βοήθεια, αφού το υπουργικό του συμβούλιο είναι τόσο διεφθαρμένο, που αδυνατεί να δώσει τις οποιεσδήποτε λύσεις. Έτσι στέλνει τους ανθρώπους του σε όλη την επικράτεια για να βρουν αυτόν που θα μπορέσει να τους βοηθήσει.

Ένας από αυτούς πέφτει πάνω στον Ντίεκ, ο οποίος με τη φλογέρα του θα διώξει τα ποντίκια και θα πάει να ζητήσει την αμοιβή των 500 λιρών για τον κόπο του όμως, τώρα που τα ποντίκια έχουν φύγει από τη χώρα, το διεφθαρμένο συμβούλιο αρνείται να του δώσει τα χρήματα. Και τότε πολύ θυμωμένος ο Ντίεκ, με τη Φλογέρα του, εκείνη με τις μαγικές ιδιότητες, θα παρασύρει όλα τα παιδιά της πόλης και θα τα εξαφανίσει μέσα στις σπηλιές και τα δάση που περιβάλλουν την πόλη. Ο δούκας είναι απελπισμένος με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Δυο φίλοι του, ένας γίγαντας και ένας νάνος, ο Γκρόαν και ο Γκόρντον, δηλώνουν πως θα πάνε εκείνοι να βρουν τα παιδιά και να τα φέρουν πίσω, με το αζημίωτο βέβαια· απαιτούν πολύ υψηλή αμοιβή και ξεκινούν, όμως δεν ξέρουν πως η περιπέτειά τους μόλις τώρα αρχίζει...

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
4,00 € Σαν καινούριο
Αθικτο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ACS.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
4,00 € Πολύ καλή κατάσταση
σχεδον αριστο ! εκδ 2005
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Speed Courier.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
6,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Πεντακάθαρο, αδιάβαστο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γαλάτσι, Αττική
Όροι παράδοσης
7,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Speedcouriers.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.