Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Τιμή από
16,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η συγγραφή αυτού του βιβλίου ήταν ηθική μου υποχρέωση διότι είμαι ο πρώτος στη χώρα μας που ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη διερεύνηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, από το 1995 μέχρι και σήμερα (2016), μέσα από την πορεία μου στην Ελληνική Αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι λοιπόν, μέσα από αυτή την πολύχρονη διαδρομή μου, η οποία περιλαμβάνει τη διερεύνηση 10.000 και πλέον σοβαρών υποθέσεων, θα σου παρουσιάσω όσο πιο απλά γίνεται τις μοναδικές μου εμπειρίες στην έρευνα των διαδικτυακών εγκλημάτων αλλά και των νέων τεχνολογιών.

Διαβάζοντας τον διαδικτυακό κώδικα, αρχικά, θα κατανοήσεις τις βασικές έννοιες του διαδικτύου μέσα από τους βασικούς κανόνες που το ορίζουν, όπως: "Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο (cyber crime", "ποιος είναι ο hacker και ποιος ο cracker, ποιοι οι δρόμοι που τους χωρίζουν αλλά και ποιοι τους ενώνουν".

Επίσης εκτός των άλλων εννοιών, θα ενημερωθείς για όλες τις νέες τεχνολογίες που έχουν ήδη έρθει, για αυτές που έρχονται, όπως για το τι μέλλει γενέσθαι στον νέο αιώνα, στη σημερινή σύγχρονη εποχή μας που σύντομα θα είσαι σε θέση να ταχυδρομείς ηλεκτρονικά ένα χάδι -κι άλλα πολλά- τα οποία φαντάζουν φοβικά και μόνο στο άκουσμά τους...

Στη συνέχεια, μέσα από πραγματικά περιστατικά και πάντα σε συνδυασμό με την ποινική νομοθεσία μας, θα βιώσεις τη μετάλλαξη των παραδοσιακών εγκλημάτων σε ηλεκτρονικά, ενώ παράλληλα δεν θα αργήσεις να νιώσεις που ήμασταν, προς τα πού πάμε και σε ποια γενιά εγκληματικής μετάλλαξης βρισκόμαστε σήμερα, όταν μέσα από ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο μπορείς να διεισδύσεις σε μία βάση υπολογιστικών συστημάτων και να εκτελέσεις ένα συμβόλαιο θανάτου (299Π.Κ.), γεγονός που πριν λίγα χρόνια θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας και μόνο... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
16,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Χαλάνδρι, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.