Ο ηλεκτρομαγνητισμός της γης

Ο ηλεκτρομαγνητισμός της γης
Τιμή από
10,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Στο βιβλίο μου αυτό αναφέρομαι στη μορφολογία της Γης ορισμένων περιόδων, στη μορφολογία τμημάτων της Γης σε ορισμένες περιόδους, στις μεγάλες γεωλογικές αλλαγές από ανακατατάξεις, στις αλλαγές των πόλων του άξονα περιστροφής της Γης και στα επακόλουθα αυτών των αλλαγών. Επίσης, αναφέρομαι στον αφανισμό των ηπείρων Ειρηνία, Λεμουρία, Ατλαντίδα και στους παγετώνες της Γης.

Επί 25 έτη απομαγνητοσκοπώντας την ταινία του χρόνου, παρατηρούσα και κατέγραφα τα γενόμενα στον παρελθόντα χρόνο πάνω στη Γη, καθώς και τα φαινόμενα και τα συμβαίνοντα στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της. Διεισδύοντας στο εσωτερικό της Γης, παρατηρώ και καταγράφω τμηματικά το εσωτερικό της μέχρι το κοίλο κέντρο της. -Ας πούμε το κέντρο της γιατί δεν υπάρχει κέντρο-. Περιγράφω τα γενόμενα στο εσωτερικό της, τις κινήσεις που κάνουν οι πλάκες, τα ρευστά μέταλλα, τα αέρια και τις αιτίες, οι οποίες δημιουργούν τα ηφαίστεια και τους σεισμούς. Περιγράφω τη λειτουργία του κοίλου κέντρου της Γης και το ρόλο που παίζει στην περιστροφική της κίνηση.

Αναφέρομαι στον ηλεκτρομαγνητισμό της Γης και στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Εξηγώ τα φαινόμενα που παρατηρούνται στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και προσδιορίζω τις τοποθεσίες, όπου υπάρχουν τα ισχυρότερα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Εξηγώ τα φαινόμενα που παρατηρούνται στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και στις ηλεκτρομαγνητικές πυραμίδες τριών ηλεκτρομαγνητικών οπών αναφέρομαι στις ευεργετικές και επιβλαβείς ιδιότητες των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.

Ακόμη, εξηγώ τις εξαφανίσεις των πλοίων και αεροπλάνων στις ηλεκτρομαγνητικές πυραμίδες των Βερμούδων στον Ατλαντικό ωκεανό, στη θάλασσα του διαβόλου στον Ειρηνικό ωκεανό και στα τρίγωνα των Ιμαλαΐων. Αναφέρομαι και σε πολλά άλλα φαινόμενα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και στα είδη των σεισμών.

Από τις παρατηρήσεις που έκανα, διαπίστωσα ότι υπάρχουν έξι είδη σεισμών. Φανερώνω τις αιτίες που προκαλούν το κάθε είδος και τις επιπτώσεις που έχουν στην επιφάνεια της Γης. Περιγράφω επίσης, την εστία των σεισμών στην Πάρνηθα. Εξηγώ το φαινόμενο -Δροσουλίτες- στο Φραγκοκάστελλο των Σφακίων Κρήτης και τέλος αναφέρομαι στις ταχύτητες του χρόνου. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Τσιόγκας Ταξιάρχης
  • Εκδόσεις: Δωδώνη
  • Έτος: 2001
  • ISBN-13: 9789603851080
  • ISBN-10: 9603851086
  • Κατηγορίες: Φυσική
  • Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
Με γνωστά μεταφορικά
10,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.