Ο Διαλογισμός ως Ίαμα για την Ψυχή

Ο Διαλογισμός ως Ίαμα για την Ψυχή
Τιμή από
8,00 €
18,40 €
Εξοικονομείς 56% 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΩΣ ΙΑΜΑ

Ο διαλογισμός ως ίαμα ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

ΡΑΤΖΙΝΤΕΡ ΣΙΝΓΚ

Εδώ και πολλούς αιώνες ο διαλογισμός θεωρείται στην Ανατολή ως ένας σημαντικός παράγων με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα για τη σωματική, τη νοητική και την πνευματική υγεία του ανθρώπου. Στις ημέρες μας, η Δυτική ιατρική, μετά από έρευνες και πειραματικές μελέτες που έγιναν σε ιατρικές σχολές, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και σύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια, αναγνωρίζουν και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του διαλογισμού στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του σώματος, του νου και της ψυχής.

Στην εισαγωγή αυτού του βιβλίου ο διακεκριμένος επιστήμων και παγκοσμίως γνωστός πνευματικός Διδάσκαλος Sant Rajinder Singh μιλάει για τα αποδεδειγμένα ευεργετικά αποτελέσματα του διαλογισμού, ως ίαμα του πνεύματος, στο οποίο πνεύμα στηρίζεται η υγεία του σώματος και του νου. Στη συνέχεια, διακεκριμένοι Αμερικανοί ιατροί καθηγητές πανεπιστημίων, κλασσικής, αλλοπαθητικής και παρεμβατικής ιατρικής, ογκολόγοι, νευρολόγοι, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, χειροπράκτορες και εργαστηριακοί ερευνητές ιατροί, παραθέτουν τις απόψεις τους για τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης του διαλογισμού, γενικά στη ζωή και ειδικότερα στην υγεία μας. Είναι ένα βιβλίο γραμμένο μόνο από γιατρούς και μεταφρασμένο από γιατρό, με τρόπο που οι ιατρικοί όροι και οι έννοιες που περιέχει να γίνονται εύκολα καταληπτά από κάθε αναγνώστη.

«Μια λανθάνουσα πνευματική ενέργεια βρίσκεται μέσα σε κάθε άνθρωπο, που έχει τη δύναμη να μας ολοκληρώσει. Η τεχνική για να ενεργοποιήσουμε αυτή τη δύναμη είναι ο διαλογισμός. Από τη στιγμή που ενεργοποιηθεί αυτή η εσωτερική δύναμη με το διαλογισμό, υφιστάμεθα μια βαθειά μεταμόρφωση. Βιώνουμε βελτίωση στη σωματική, νοητική, συναισθηματική και ψυχική μας υγεία.»

Sant Rajinder Singh Ji

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
8,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Τρίκαλα, Θεσσαλία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.