Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΜΗ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΜΗ
Τιμή από
5,00 €
8,40 €
Εξοικονομείς 40% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

"Ο Άνθρωπος Που Γύρισε Από Τη Ρώμη" είναι ένα ταξιδιωτικό μυθιστόρημα που μέσα από μία ερωτική ιστορία αφηγείται τις ιστορίες, τους θρύλους και τις παραδόσεις κάθε πιθανής και απίθανης γωνίας της Αιώνιας Πόλης. Ο αφηγητής της ιστορίας ταξιδεύει μόνος του για τη Ρώμη. Στο αεροπλάνο γνωρίζει μία Ιταλίδα καλλονή, αλλά και ευφυή γυναίκα, την Κριστίνα Μπέλα. Εκείνη του ζητάει να της κάνει μία χάρη και ως αντάλλαγμα θα γίνει η ξεναγός του για έξι μέρες. Εκείνος δέχεται, στην πορεία την ερωτεύεται αλλά υπόσχεται στον εαυτό του να μην απατήσει την αγαπημένη του σύζυγο. Όμως κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τηρήσει την υπόσχεσή του...

Εκτός από το Κεφάλαιο 1, το οποίο έγραψα στην Αθήνα, όλα τα υπόλοιπα κεφάλαια τα έγραψα στη Μονεμβασιά. Πάρα πολλά στοιχεία της ιστορίας, διάλογοι, ονόματα, σκάνδαλα κ.λπ., είναι πραγματικά και άλλα είναι μυθοπλαστικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την λατρεμένη μου σύζυγο, την Εύη, για τρεις κυρίως λόγους. Πρώτον, γιατί με ανέχεται τα χρόνια που είμαστε μαζί και ελπίζω να με ανεχτεί και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Δεύτερον, για την υποστήριξή της, ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ήμουν πολύ απορροφημένος στη συγγραφή αυτής της ιστορίας και που όλη μέρα τής μιλούσα γι" αυτή. Τρίτον, γιατί με βοήθησε κιόλας έχοντας μερικές πολύ καλές ιδέες. Εύχομαι αυτό το βιβλίο να σας ταξιδέψει σε δρόμους και συναισθήματα. Καλό ταξίδι, λοιπόν! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Σαν καινούριο
Έχει γραμμένη αφιέρωση στην πρώτη σελιδα
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Courier, Speedex, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, ACS Αντικαταβολή, Speedex Αντικαταβολή, Γενική Ταχυδρομική Αντικαταβολή και ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή.
Καβάλα, Ανατολική Μακεδονία Και Θράκη
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.