Ο άγγελος της ερήμου

Ο άγγελος της ερήμου
Τιμή από
5,50 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η Μαίρη σήκωσε τη Λέιλα στην αγκαλιά της και την κράτησε σφιχτά σε μια στιγμή που φάνηκε να κρατά για πάντα. Εγώ γύρισα το κεφάλι μου για να ελέγξω την αντοχή του οδηγού μας... Η Μαίρη ξαναβρήκε τον έλεγχό της καθώς έπαιρνε τη Λέιλα προς το ταξί, που περίμενε με τις πόρτες ανοιχτές. Μόλις έφτασα στην ανοιχτή πόρτα, μπήκα μέσα και φώναξα στον οδηγό να ξεκινήσει...

Η Ντόνια Αλ Ναχί, ο άγγελος του ελέους, για εκατοντάδες Βρετανίδες που έζησαν μακριά από τα παιδιά τους, όταν εκείνα απαγάγονταν από τους ανατολίτες πατέρες τους, που δεν ήθελαν να τα μεγαλώσουν με τα φιλελεύθερα δυτικά πρότυπα.

Έχει κάνει έργο της ζωής της το να ξαναενώσει τις απελπισμένες μητέρες με τα παιδιά τους. Τούτη η θαρραλέα γυναίκα, έχει βρεθεί σε χώρες, όπου πολύ λίγοι άνθρωποι θα τολμούσαν να κάνουν τέτοιες ηρωικές πράξεις. Έχει αντιμετωπίσει φυλάκιση και απειλές για τη ζωή της σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Οι ιστορίες της Ντόνια, ειπωμένες με γνήσια συμπόνια και αφοπλιστική ειλικρίνεια, είναι από την αρχή καθηλωτικές, αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύουν πόσο άσχημα μπορεί να πάει ένας γάμος μεταξύ δύο ανθρώπων με διαφορετικές κουλτούρες.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,50 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Speedcouriers.
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
8,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηλιούπολη, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.