Νοστράδαμος

Νοστράδαμος
Τιμή από
4,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ο διάσημος Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, Νοστράδαμος, που έζησε από το 1503 έως το 1566, είχε προβλέψει με ακρίβεια την άνοδο του Ναπολέοντα και του Χίτλερ, ως δύο από τους τρεις συνολικά “αντίχριστους” που θα εμφανίζονταν στον κόσμο.

Πολλοί αναζητούν ακόμα και σήμερα τον 3ο αντίχριστο, ο οποίος θα εμφανιστεί στην αρχή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου, που θα κρατήσει 27 χρόνια.

Ο φόβος που έχει προκαλέσει παγκοσμίως το Ισλαμικό κράτος έκανε πολλούς μελετητές του Νοστράδαμου να αρχίσουν να αναγνωρίζουν τις προφητείες για το Ισλαμικό κράτος. Ένα site, το Nostradamus 2042, ισχυρίζεται ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα αρχίσει το 2017 και θα τελειώσει το 2044, δηλαδή θα διαρκέσει 27 χρόνια.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει στόχο την Μεσοποταμία, το σημερινό Ιρακ. Το Ισλαμικό Κράτος είναι η πιο πλούσια τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο χάρη στις πολυάριθμες πηγές εσόδων της. Υπάρχουν πολλοί που εικάζουν ότι το Ισλαμικό Κράτος΄θα ξεκινήσει τον επόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο και ο ηγέτης της οργάνωσης είναι ο 3ος αντίχριστος, για τον οποίο ο Νοστράδαμος είχε προειδοποιήσει…

Το Ισλαμικό Κράτος έχει μαύρη σημαία και οι πολεμικές μέθοδοί του, αλλά και ο ισλαμικός νόμος, η Σαρία, είναι τυραννικές. Άλλη πρόβλεψη του Νοστράδαμου μιλάει για έναν πόλεμο μέσα στην Ευρώπη.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
4,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 15€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι, ACS, Speedex, Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier.
Αχαρνές, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.