ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Τιμή από
55,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Η Κλινική Δερματολογία του Andrew"s έχει υπάρξει σύγγραμμα αναφοράς για την κλινική διάγνωση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών με δερματολογικά νοσήματα, επί έτη για πολλές γενεές ιατρών.

Η 10η έκδοση έχει εμπλουτιστεί από τους συγγραφείς με ανανεωμένες κλινικές πληροφορίες και θεραπευτικά στοιχεία, σε σύντομη και περιεκτική μορφή. Το περιεχόμενο του βιβλίου έχει διανθιστεί με νέα στοιχεία σχετικά με την αιτιολογία και τους μηχανισμούς παθογένεσης των δερματικών νόσων, ιστολογικά στοιχεία, και νέους θεραπευτικούς παράγοντες και τεχνικές των τελευταίων ετών, όπως τους ανοσοτροποποιητές και τις στοχευμένες θεραπείες. Έχουν προστεθεί νέες δερματικές οντότητες και χρήσιμα διαγνωστικά σημεία, καθώς και ένα κεφάλαιο για την κοσμητική χειρουργική. Τέλος, έγινε ανανέωση της βιβλιογραφίας ώστε να περιέχει τις πιο σύγχρονες δημοσιεύσεις και προστέθηκαν πολλές έγχρωμες χαρακτηριστικές φωτογραφίες οι οποίες διευκολύνουν την αναγνώριση και κατανόηση των δερματικών παθήσεων.

Η νέα αυτή έκδοση, αποδοθείσα στην Ελληνική γλώσσα, θα αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τον φοιτητή Ιατρικής, αλλά και τον ιατρό κάθε ειδικότητας που ενδιαφέρεται να γνωρίσει την επιστήμη της Δερματολογίας, για τον ειδικευόμενο που αναζητά διδακτικές φωτογραφίες και περιεκτικά πρακτικά στοιχεία για τις νόσους που συναντά για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, αλλά και για τον ειδικευμένο δερματολόγο που θα βρει απαντήσεις στα διαρκή ερωτήματα που γεννώνται κατά το γοητευτικό ταξίδι της κλινικής Δερματολογίας. (Ανδρέας Κατσάμπας, από τον πρόλογο στην ελληνική έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
60,00 € Σαν καινούριο
Ελάχιστα σημειωμενο έχει ανοιχτεί μια φορά και είναι σαν καινουριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βέροια, Κεντρική Μακεδονία
Υπόλοιπες αγγελίες
55,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ACS.
Ιωάννινα, Ήπειρος
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.