Μόνη και λοιπόν;

Μόνη και λοιπόν;

Η περίοδος μετά το χωρισμό από μια σχέση ή από ένα γάμο δεν αποτελεί αναγκαστικά «κενό» στη ζωή μας, αλλά έχει κι αυτή τη γοητεία και την χρησιμότητά της. Το βιβλίο αυτό, γεμάτο συμβουλές, αληθινά παραδείγματα και πρακτικές ασκήσεις, περιέχει όλα όσα χρειάζεται για να βελτιώσουμε τη σχέση με τον μόνο άνθρωπο που, τελικά, έχει σημασία: τον εαυτό μας. Αν περνάτε μια ερωτική απογοήτευση, αν έχετε πάρει διαζύγιο, αν δεν είχατε ποτέ σας σύντροφο ή αν βρίσκεστε σ` ένα διάλειμμα ανάμεσα σε ερωτικές περιπέτειες, ο διασκεδαστικός, συγκινητικός κι ενημερωτικός αυτός οδηγός θα σας δείξει πώς: Ν` αφήσετε οριστικά πίσω σας τον πρώην. Ν` απολαύσετε εμπειρίες που στερούνται τα ζευγάρια. Να ξεφύγετε από στερεότυπα μοντέλα σχέσεων που δε σας ωφελούν. Να έχει σεξ και το μοναχικό κορίτσι - πώς να τα έχει όλα! Να τα βγάλετε πέρα σε περιόδους μελαγχολίας. Ν` αντιμετωπίσετε τα ζευγάρια γύρω σας. Να προσελκύσετε μια μόνιμη σχέση αγάπης. Το βιβλίο αυτό θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος στη εργένικη ζωή σας, θα σας συντροφέψει από τη στιγμή του χωρισμού μέχρι τον καιρό που θα τολμήσετε πάλι να βγείτε με άντρες και θα σας προσφέρει λύσεις για όλα τα ενδιάμεσα στάδια.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα
Συγγραφέας: Wendy Bristow
Έτος: 2000
ISBN-13: 9789608151123
ISBN-10: 9608151120
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
Αγγελίες με φίλτρα
Έως 5 €
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@kon77
46
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και TNT COURIER
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
5,00 €
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση βιτρινας άθικτο. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Thessbook
266
Πληρωμή με Visa, Mastercard και Eurobank
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και ΕΛΤΑ Courier
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
6,00 €