Μια πόρτα, δύο κλειδαριές

Μια πόρτα, δύο κλειδαριές
Τιμή από
5,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Για ποιον λόγο η πόρτα της επιτυχίας έχει δύο κλειδαριές;

Ήταν μια αποκάλυψη που άλλαξε για πάντα τη ζωή μου.

Έπειτα από πολλά χρόνια διδασκαλίας σε επιχειρηματικά πανεπιστήμια, αποφάσισα να κατέβω από τον γυάλινο πύργο μου και να ρωτήσω πραγματικούς επιχειρηματίες για το τι θα έπρεπε να διδάσκω. Οι μετρίως επιτυχημένοι μου είπαν πως πρέπει να διδάξω επαγγελματικές δεξιότητες. Οι εξαιρετικά επιτυχημένοι είπαν ότι αυτό δεν αρκεί. Είπαν ότι πρέπει επίσης να διδάξω και την επιτυχία. Οι κορυφαίοι στον τομέα τους μου εξήγησαν ότι, αν και οι δεξιότητες είναι σημαντικές, η μεγάλη επιτυχία κατακτιέται μόνον από όσους αντιλαμβάνονται την επιτυχία.

Φανταστείτε αυτό: Οι σπουδαστές μου στέκονταν μπροστά σε μια πόρτα. Από την άλλη μεριά της πόρτας βρισκόταν η επιτυχία. Η πόρτα είχε δύο κλειδαριές. Καθεμιά τους απαιτούσε διαφορετικό κλειδί. Όταν δίδασκα επιχειρηματικές δεξιότητες, πρόσφερα στους σπουδαστές μου το ένα κλειδί μόνο. Μπορούσαν να ξεκλειδώσουν τη μία κλειδαριά, αλλά και πάλι δεν κατάφερναν να ανοίξουν την πόρτα. Χρειάζονταν και το κλειδί για τη δεύτερη κλειδαριά. Αυτή άνοιγε με τα κλειδιά για την επιτυχία. Έπρεπε λοιπόν να αρχίσω να διδάσκω την επιτυχία.

Εδώ είχα ένα μεγάλο πρόβλημα. Γνώριζα πώς να διδάσκω επαγγελματικές δεξιότητες. Αυτό έκανα τόσα χρόνια. Αλλά δεν γνώριζα πώς να διδάσκω την επιτυχία. Ποτέ μου δεν το είχα κάνει. Στην πραγματικότητα, δεν είχα ποτέ μου ούτε καν διδαχθεί την επιτυχία. Τότε ήταν που αποφάσισα να αφήσω τους μαθητές μου να γίνουν οι δάσκαλοι μου.

Είπα σε καθέναν σπουδαστή μου να βρει κι από ένα βιβλίο σχετικό με την επιτυχία · οποιοδήποτε βιβλίο, ασχέτως πεδίου ή οπτικής γωνίας. Το μόνο που απαιτούνταν ήταν το βιβλίο να υπόσχεται ότι διδάσκει κάτι σχετικά με την επιτυχία. Στην τάξη συζητήσαμε το βιβλίο του καθενός. Με εξέπληξε η ποιότητα των συζητήσεων αυτών, οπότε άρχισα να επαναλαμβάνω το ίδιο σε κάθε εξάμηνο. Με τον καιρό, κατέληξα να έχω συζητήσει αμέτρητες ώρες με τους σπουδαστές μου για την επιτυχία από εκατοντάδες διαφορετικές προσεγγίσεις και σε κάθε τομέα που μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Κάθε φορά στο τέλος του εξαμήνου, συνέβαινε το πιο αξιοθαύμαστο πράγμα: Όλα όσα είχαν γραφτεί ποτέ για την επιτυχία, ασχέτως του χώρου για τον οποίον είχαν γραφτεί, τελικά συμπυκνώνονταν πάντα στις ίδιες βασικές αρχές. Αυτές τις ονομάζω Ιτα εφτά κλειδιά της επιτυχίας Μ.

Μέσα στο παρόν βιβλίο θα ανακαλύψετε τα κλειδιά για την επιτυχία, τα οποία μου τα δίδαξαν οι μαθητές μου. Χρησιμοποιήστε τα ώστε να ξεκλειδώσετε και τη δική σας πόρτα που οδηγεί στην επιτυχία.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βριλήσσια, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
9,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Πληρωμή με Alpha Bank και PayPal.
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ACS, ΕΛΤΑ και Γενική Ταχυδρομική.
Νέα Ιωνία, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.