Μια ματιά στο περιβάλλον

Μια ματιά στο περιβάλλον
Τιμή από
4,00 €
9,07 €
Εξοικονομείς 55% 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Μετά την έκδοση του βιβλίου αυτού, του Ντέηβιντ Σουζούκι και της Μπάρμπαρα Χέννερ, στον Καναδά και στην Αυστραλία, η προσαρμογή του στα ελληνικά αποτελεί μία προσπάθεια μύησης των παιδιών του τόπου μας στα προβλήματα του περιβάλλοντος. Πρόθεση των συγγραφέων είναι, με την απλοποίηση των επιστημονικών όρων, με ενδιαφέροντα παραδείγματα και εφικτά πειράματα, να γίνει η ανάγνωση του βιβλίου εύκολη και να προελκύσει την προσοχή των παιδιών.

Η διαχείριση της γης τα επόμενα χρόνια θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν ως ενήλικοι τα σημερινά παιδιά. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν τη σχέση του ανθρώπου με τη Φύση και να ενταχθούν στο πλανητικό σύστημα. Το βιβλίο επιχειρεί μία εισαγωγή στην οικολογία ως νέα μορφή πολιτισμού και μοναδική πρόταση για να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία και ο συντονισμός όλων των τροχών του πολύπλοκου μηχανισμού που λέγεται πλανήτης.

Με τον πρόλογο αυτό, απευθύνω στα παιδιά ένα μήνυμα πίστης και ελπίδας ώστε, με τη δική τους συμβολή, να προχωρήσουμε σε μία συνειδητοποιημένη και υπεύθυνη ανθρώπινη κοινωνία.

Νίκη Γουλανδρή

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
4,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.