Μετενσάρκωση

Μετενσάρκωση
Τιμή από
5,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Σ` αυτό το βιβλίο υποστηρίζεται ότι ο Ιησούς δίδασκε τη
μετενσάρκωση. Η Ελίζαμπεθ Κλαιρ Πρόφετ ερευνά την ιστορία της μετενσάρκωσης στον Χριστιανισμό, από τον Ιησού και τους πρώτους χριστιανούς μέχρι τις Οικουμενικές Συνόδους της Εκκλησίας και τις διώξεις των ονομαζόμενων αιρετικών. Χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα στοιχεία των μελετητών και τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας και των Γνωστικών, υποστηρίζει επίσης ότι ο Ιησούς ήταν ένας μυστικιστής που δίδασκε ότι το πεπρωμένο μας είναι να ενωθούμε με τον εντός Θεό.

[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
18,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση! Είναι εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης

Αξιολογήσεις του βιβλίου

1
21 Μαΐου 2019
«Άλλο ένα βιβλίο με τις "διδασκαλίες της νέας εποχής". Αιρετικό, παραπλανητικό και βλάσφημο, αφού ο Χριστός ουδέποτε δίδαξε για την μετενσάρκωση ή για τον "θεό εντός μας" αλλά για τον ένα Θεό και δημιουργό μας. Αντιθέτως, μέσα από την διδασκαλία του Χριστού προκύπτει ότι ο άνθρωπος "δεν" μπορεί να σωθεί μόνος του παρά μόνο με την Θεία Βοήθεια, Στήριξη και Αρωγή.

Αυτές οι διδασκαλίες συχνά προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον χριστιανισμό προκειμένου να "διεισδύσουν" στις χριστιανικές κοινωνίες και να διασπείρουν τις αιρετικές δοξασίες τους. Μιας και το δόγμα του "εντός θεού" και της "θεϊκής ουσίας" ή της "αυτοθέωσης" ταιριάζει περισσότερο με τις ανατολικές θρησκείες του ινδουισμού και του ταοϊσμοί(από όπου προέρχεται και το γιν-γιανγκ που εικονίζεται(καμουφλαρισμένο) στο εξώφυλλο.»
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.