Μαθηματικά Γ΄ λυκείου

Μαθηματικά Γ΄ λυκείου
Τιμή από
12,00 €
17,98 €
Εξοικονομείς 33% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι η νέα μας πρόταση στα Μαθηματικά Προσανατολισμού της Γ" Λυκείου. Η φιλοδοξία μας, σε σχέση με τα προηγούμενα εγχειρήματα, είναι να αποτελέσει ένα βιβλίο βάσης και όχι απλά θεματογραφίας, ένα χρήσιμο φροντιστηριακό βοήθημα, σταθερό σημείο αναφοράς, καθόλη τη σχολική χρονιά, τόσο για τον μαθητή όσο και για τον εκπαιδευτικό. Για τον λόγο αυτό, συμπεριλάβαμε στην ύλη αναλυτικά όλη τη θεωρία του σχολικού βιβλίου, δομημένη κατά θεματικές ενότητες, και πλήρη μεθοδολογία, η οποία υποστηρίζεται από ικανό αριθμό υποδειγματικά λυμένων ασκήσεων. Επίσης, επιλεγμένες ασκήσεις για λύση, ερωτήσεις εμπέδωσης, ερωτήσεις σωστού-λάθους και διαγωνίσματα στο τέλος του κάθε κεφαλαίου. Μάλιστα, στο τέλος του Β" τόμου υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για συστηματική και ολοκληρωμένη επανάληψη με λυμένα και προτεινόμενα θέματα.

Στη συγγραφή και οργάνωση του υλικού, αλλά και στην ολοκληρωμένη μορφή του βιβλίου, ανεκτίμητη ήταν η αρωγή του ταλαντούχου συναδέλφου Λουκά Κανάκη. Οι οξυδερκείς παρατηρήσεις, οι πολύτιμες συμβουλές αλλά, κυρίως, η αγάπη του για τα μαθηματικά είναι πηγή έμπνευσης αλλά και εφαλτήριο για γόνιμες μελλοντικές συνεργασίες. (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
12,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Το βιβλίο είναι σε τέλεια κατάσταση με μοναδικό ελάττωμα ένα μικρό χτύπημα που έχει όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Κατά τα άλλα είναι χωρίς τσακίσμα... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.