Μαθήματα πιάνου

Μαθήματα πιάνου
Τιμή από
8,00 €
12,78 €
Εξοικονομείς 37% 🔥
Περιγραφή

Το δεύτερο βιβλίο των "ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΙΑΝΟΥ" ακολουθεί αμέσως μετά το πρώτο βιβλίο και συνεχίζει σ" ένα νέο μουσικό πιανιστικό επίπεδο. Καθένα απ" τα δέκα κεφάλαια παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο τεχνικό ή μουσικό θέμα και περιλαμβάνει σπουδές κι ασκήσεις που παρέχουν το "κλειδί" για τη σωστή εκτέλεση των κομματιών που ακολουθούν. Δεν είναι απαραίτητο, ότι ένα κεφάλαιο θα πρέπει να ολοκληρώνεται σ" ένα μόνο μάθημα. Ο ρυθμός της προόδου εξαρτάται οπωσδήποτε απ" την ικανότητα του κάθε μαθητή. Σε προχωρημένα κεφάλαια υπάρχει μια συλλογή κομματιών και αφήνεται στην εκτίμηση του καθηγητή, να επιλέξει εκείνα τα κομμάτια που θεωρεί ότι ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε περίπτωση. Υπάρχει ακόμα ένα εκτενές παράρτημα με κλίμακες, ασκήσεις και αρπίσματα. Η χρησιμοποίησή τους θα βοηθήσει στην απόκτηση ενός τεχνικού επιπέδου στον ήχο, που πρέπει ν" αποκτηθεί σ" αυτό το στάδιο, αν ο πιανίστας θέλει να έχει μια πραγματική πρόοδο. Σύμφωνα με την εμπειρία μας μια αξιολόγηση στο τέλος κάθε μαθήματος μ" ένα αστέρι για 80 τοις εκατό επιτυχία ή παραπάνω κι ένα βραβείο στο τέλος της περιόδου είναι αξιόλογα ερεθίσματα. Ένας Πίνακας Επιτυχιών βρίσκεται στο πίσω εσώφυλλο του βιβλίου. Η άσκηση σε απλά ντουέτα συνιστάται, για να ενθαρρύνει τον πιανίστα στην ανάγνωση και για να βελτιώσει την τεχνική του συγχρονισμού στα κομμάτια για 4 χέρια (= ΝΤΟΥΕΤΑ).

Τέτοια ντουέτα μπορούμε να βρούμε στο βιβλίο "TWO AT THE PIANO" και μια ευρεία συλλογή από συμπληρωματικά σόλο κομμάτια είναι επίσης, διαθέσιμη στα βιβλία "THE YOUNG PIANIST"S REPERTOIRE", βιβλίο Ένα και Δύο, αλλά και σε άλλα από τη σειρά των βιβλίων πιάνου των Waterman/Harewood. (Από την έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
8,00 € Καλή κατάσταση
Λιγο σημειωμενο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Γενική Ταχυδρομική.
Πεντέλη, Αττική
Όροι παράδοσης
10,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Μέθοδος εκμάθησης πιάνου σε τρία βιβλία. Κάθε κεφάλαιο οδηγεί το νέο πιανίστα, με βάση την έξυπνα παρουσιασμένη ύλη της τεχνικής, στην επιτυχημένη ... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Μελίσσια, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.