ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
Τιμή από
40,00 €
65,00 €
Εξοικονομείς 38% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό, αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των απαραίτητων μαθηματικών για προπτυχιακούς αλλά και μεταπτυχιακούς φοιτητών στα οικονομικά: λογισμός, άλγεβρα πινάκων, πιθανότητες, βελτιστοποίηση και δυναμική ανάλυση. Δίνεται έμφαση στα διαισθητικά επιχειρήματα και στην επίλυση προβλήματος, και οι μέθοδοι αποσαφηνίζονται μέσω προσεκτικά επιλεγμένων παραδειγμάτων, ασκήσεων και προβλημάτων επιλεγμένων από κεντρικές περιοχές της μοντέρνας οικονομικής ανάλυσης.

Ξεκάθαρα, συστηματικά, και δομημένο ξεκινώντας από βασικές γνώσεις, το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ακαδημαϊκά μαθήματα διαφορετικού επιπέδου, για φοιτητές με προηγούμενες γνώσεις στον λογισμό ή και όχι, αλλά και για ατομικά χρήση. Τα δύο τελευταία κεφάλαια παρέχουν μια εισαγωγή στην αυστηρή μαθηματική ανάλυση που χρησιμοποιείται στο τελευταίο έτος των οικονομικών σπουδών, και δύο κεφάλαια στην θεωρία πιθανοτήτων, που παρέχουν το απαραίτητο μαθηματικό υπόβαθρο για ανώτερου επιπέδου μαθήματα στην οικονομική θεωρία, στην οικονομετρία και τα χρηματοοικονομικά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
40,00 € Σαν καινούριο
Δεν εχει χρησιμοποιηθεί,το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο βρισκονται σε πολυ καλη κατασταση και δεν εχει καθολου σημειωσεις στο εσωτερικο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Χολαργός, Αττική
50,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Χαλκιδα, Στερεά Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.