ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ
Τιμή από
7,00 €
16,72 €
Εξοικονομείς 58% 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Β΄ Λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης. Περιλαμβάνει τη θεωρία των διανυσμάτων καθώς και την αναλυτική γεωμετρία του επιπέδου, δηλαδή την ευθεία και τις κωνικές τομές.

Η κατανόηση των εννοιών προσεγγίζεται με αρκετά παραδείγματα και σχόλια που κατευθύνουν τον μαθητή στο να αντιμετωπίζει κλασικές ασκήσεις αρχικά και στη συνέχεια, συνδυάζοντας τις γνώσεις του, να αυτενεργεί λύνοντας πιο σύνθετα θέματα.

Στο βιβλίο αναλύονται και θέματα που αφορούν σε ελάχιστα και μέγιστα, όπως η ελάχιστη απόσταση σημείου ευθείας από την αρχή, ελάχιστη και μέγιστη απόσταση των σημείων δύο κύκλων, αφού σύντομα οι μαθητές θα διαπιστώσουν ότι τέτοια θέματα εμφανίζονται συχνά στο κεφάλαιο των μιγαδικών και αντιμετωπίζονται με μεθόδους αναλυτικής γεωμετρίας.

Στο τέλος του βιβλίου παρουσιάζονται θέματα κατάλληλα για προαγωγικές εξετάσεις αλλά και πρωτότυπα θέματα αυξημένου μαθηματικού ενδιαφέροντος για τους μαθητές που θέλουν να καλλιεργήσουν τις μαθηματικές τους δεξιότητες.

Εύχομαι μέσα από το βιβλίο αυτό να μου δοθεί ξανά η δυνατότητα να επικοινωνήσω με μαθητές και συναδέλφους. Η γνώμη και η εποικοδομητική κριτική και των δύο συμβάλλει τα μέγιστα στην κάθε συγγραφική μου προσπάθεια. (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
7,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δεν έχει χρησιμοποιηθεί
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Χαλκιδα, Στερεά Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.