Μάθετε για την αρθρίτιδα και τους ρευματισμούς

Μάθετε για την αρθρίτιδα και τους ρευματισμούς
Τιμή από
2,30 €
4,50 €
Εξοικονομείς 48% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Τα οστά, οι αρθρώσεις και οι μύες του σώματος συναποτελούν το κινητικό σύστημα του οργανισμού, το οποίο μας επιτρέπει να κινούμαστε στον χώρο. Το κινητικό σύστημα είναι δυνατόν να παρουσιάσει ποικίλα προβλήματα, ιδιαίτερα καθώς γερνάμε. Παρ" ότι μόνο το 3% των ατόμων ηλικίας κάτω των 60 ετών εμφανίζουν πόνο ή δυσκαμψία στις αρθρώσεις, το ποσοστό αυτό αυξάνει και φτάνει σχεδόν το 50% στα άτομα ηλικίας άνω των 75 ετών.

Με τον όρο "αρθρίτιδα" αναφερόμαστε στα προβλήματα που προκύπτουν στις αρθρώσεις του σώματος. Υπάρχουν πολλές μορφές αρθρίτιδας, οι οποίες κυμαίνονται από ήπιες έως σοβαρές, χωρίς να είναι υποχρεωτικό να εμφανίζουν προοδευτική επιδείνωση. Ο όρος "ρευματισμοί" είναι κάπως πιο ασαφής και χωρίς ακριβές ιατρικό νόημα, αναφέρεται δε γενικώς σε πόνους και προβλήματα στους μαλακούς ιστούς, όπως είναι οι μύες και οι τένοντες, παρά στις αρθρώσεις.

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να σας βοηθήσει να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το κινητικό σύστημα, τι μπορεί να πάει στραβά με το σύστημα αυτό και ποια είναι η διαθέσιμη βοήθεια στην περίπτωση που εμφανίσει προβλήματα. Ελπίζω ιδιαίτερα να σας αποδείξω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορείτε να κάνετε οι ίδιοι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα όποτε αυτά προκύπτουν και να προλάβετε την εμφάνισή τους.

Τα προβλήματα της αρθρίτιδας και των ρευματισμών δεν περιορίζονται στα ηλικιωμένα άτομα - πολλές συχνές ρευματικές παθήσεις προσβάλλουν άτομα όλων των ηλικιών. Ακόμη και οι άνθρωποι που δεν εμφανίζουν τέτοια προβλήματα μπορούν να μάθουν να προσέχουν τις αρθρώσεις τους με καλύτερο τρόπο και να αποφύγουν με τον τρόπο αυτό την εκδήλωση προβλημάτων στο μέλλον. Πιστεύω ότι στο βιβλίο αυτό θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ανεξάρτητα από την ηλικία σας και από το εάν πάσχετε ή όχι από αρθρίτιδα. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
2,30 € Σαν καινούριο
Ελληνική έκδοση του best seller της αγγλικής σειράς "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ"
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Φιλοθέη, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.