ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Μέχρι τις αρχές της τελευταίας δεκαετίας του περασμένου αιώνα, η έννοια του μάρκετινγκ των υπηρεσιών αποτελούσε μια έννοια χωρίς ιδιαίτερη αξία αφού, πρακτικά, ήταν ανύπαρκτη. Για την απουσία ενδιαφέροντος για το μάρκετινγκ των υπηρεσιών υπάρχουν πολλοί λόγοι στους οποίους θα μπορούσε κανείς να αναφερθεί. Ωστόσο αξίζει να σταθούμε ιδιαίτερα σε κάποιους συγκεκριμένους.

Ένας πρώτος βασικός λόγος της έλλειψης συστηματικού ενδιαφέροντος για το μάρκετινγκ των υπηρεσιών είναι η μεγάλη εστίαση σε θέματα που σχετίζονται με τις διαδικασίες (operations) της παροχής της υπηρεσίας και την αναζήτηση μεθόδων αποτελεσματικότερης οργάνωσης και συντονισμού τους. Η στάση αυτή βεβαίως δεν είναι άγνωστη στο μάρκετινγκ. Στην περίπτωση του μάρκετινγκ αγαθών έχει χαρακτηριστεί ως "Προσανατολισμός στην Παραγωγή", μια επιχειρηματική φιλοσοφία που επιδιώκει την επίτευξη κερδοφορίας μέσα από την ελαχιστοποίηση του κόστους παραγωγής και την επίτευξη συγκριτικού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, υιοθετώντας στρατηγική ηγεσίας κόστους και πλεονεκτήματος τιμής έναντι των ανταγωνιστών. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περισσότερα
Εκδόσεις: Broken Hill Publishers Ltd
Έτος: 2016
ISBN-13: 9789963258567
ISBN-10: 9963258565
Κατηγορίες: Management, Marketing
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 93,45 €
Αγγελίες
Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε κατάσταση καινούριου δεν έχει διαβαστεί --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
BookTreasure
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και PayPal
Παράδοση με Χέρι με χέρι
Λαρισα, Θεσσαλία
Εξοικονομείς
68,45 €
25,00 €
από 93,45 €
Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@alx
121
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και Eurobank
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Ραφήνα, Αττική
Εξοικονομείς
63,45 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 38 €
30,00 €
από 93,45 €