ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ

ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ
Μη διαθέσιμο
Το θέλουν 2 metabookers
Περιγραφή

O επιχειρηματίας Άλκης Παΐζης βρίσκεται νεκρός στο εξοχικό του στη Σύρο. Ο αστυνόμος Παύλος Παβέρης, που έχει μετατεθεί πρόσφατα στο νησί, αναλαμβάνει με ζήλο την πρώτη του υπόθεση δολοφονίας. Όταν οι υποψίες πέφτουν πάνω στον καπετάνιο Ανδρέα Αναγνώστου, ο αστυνόμος βρίσκει στο πρόσωπό του ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Ανδρέας αποφασίζει να ερευνήσει το μυστήριο για να αποδείξει την αθωότητά του. Οι εξελίξεις αναπάντεχες. Ένα αγωνιώδες κυνηγητό μεταξύ Σύρου, Πειραιά και Ντουμπάι ξεκινά. Τα εμπόδια διάσπαρτα. Παιχνίδια εξουσίας, κυκλώματα λαθρεμπόρων, ενδοοικογενειακή βία, προδοσίας και ένας μεγάλος έρωτας. Η Σύρος, η όμορφη αρχόντισσα, κάτω από το πέπλο της ώχρας που την ντύνει, κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της. Ώσπου αυτά αρχίζουν να αποκαλύπτονται και στο μυαλό του αστυνόμου στριφογυρίζει ένα ερώτημα: Τελικά, έκανε καλά που εμπιστεύτηκε τον καπετάν Ανδρέα; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η ΖΩΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ, ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗΣ...

"Φρέσκο, γρήγορο αστυνομικό μυθιστόρημα. Στη Σύρο, που αποκτάει εδώ μυστηριώδη ατμόσφαιρα, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Οι σελίδες τρέχουν, πασπαλισμένες με -τι άλλο;- λουκουμόσκονη!" (Μανίνα Ζουμπουλάκη, συγγραφέας, δημοσιογράφος)

"Λουκουμόσκονη καλύπτει την Σύρο. Σκεπάζει μυστικά, συνειδήσεις, αισθήματα, πτώματα. Όσο ο άνεμος του αστυνόμου Παβέρη φυσά και η λουκουμόσκονη σκορπά, αποκαλύπτονται οι αλήθειες και τα ψέματα, τα αισθήματα και ο καθωσπρεπισμός. Εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση της Τέσης Παπαθανασίου!" (Βάσω Παπαδοπούλου, συγγραφέας)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.