Λούλα

Λούλα
Τιμή από
4,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Το θέλουν 3 metabookers
Περιγραφή

Είναι είκοσι χρονών, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής και υπερβολικά όμορφη. Και ταυτόχρονα σεμνότυφη και ανασφαλής και αθώα. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι ότι δε φτάνει σε οργασμό. Ούτε τα φυσικά προσόντα του φίλου της, ούτε οι συμβουλές τής ερωτικά έμπειρης συγκατοίκου της, ούτε ο αυνανισμός υπό την επήρεια της μαριχουάνας, ούτε οι διαστροφές... μπορούν να την οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα. Και ξαφνικά πέφτει στην αγκαλιά ενός αλλόκοτου ανθρώπου. Μαζί του θα χωθεί σε έναν κόσμο ηδονής και παραισθήσεων, που κρύβεται στο κέντρο της Αθήνας. Αν όμως πρόκειται μόνο για παραισθήσεις, πώς είναι δυνατόν η Λούλα να εξαφανίζεται; Τι ακριβώς της συνέβη; Μήπως ήρθε τελικά αντιμέτωπη με μια εντελώς ρεαλιστική, εφιαλτική όψη της λαγνείας;

"Μια νέου τύπου πεζογραφία, με πρωταγωνιστές της συγγραφείς κάτω των σαράντα, αναδύεται σήμερα στην Ευρώπη. Αποτελεί σύνθεση του αστικού αφηγήματος της ευρωπαϊκής παράδοσης και του αντίστοιχου λαϊκού αμερικανικού (αστυνομικού, τρόμου, φαντασίας, θρίλερ). Στην ελληνική λογοτεχνική πραγματικότητα την εκπροσωπούν ορισμένοι ανήσυχοι συγγραφείς. Παράδειγμα, ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος."

(Κώστας Βουκελάτος, "Ιχνευτής")

"Αν παλιότερα ο Ραπτόπουλος επηρεαζόταν από εμάς, σ" αυτή την άναρχη και μεταβατική εποχή που ζούμε, μπορούμε εμείς να αντλούμε από τα γραπτά του νέες ιδέες."

(Μένης Κουμανταρέας)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
4,00 € Καλή κατάσταση
Οι σελίδες έχουν σχετικά κιτρινίσει
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Νίκαια, Αττική
Όροι παράδοσης
4,50 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Όροι παράδοσης
6,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ξάνθη, Ανατολική Μακεδονία Και Θράκη
Όροι παράδοσης
8,00 € Σαν καινούριο
Άριστη στο ράφι της βιβλιοθήκης!
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βέροια, Κεντρική Μακεδονία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.