Λογιστική

Λογιστική
Τιμή από
35,00 €
58,30 €
Εξοικονομείς 39% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Η έκδοση στα Ελληνικά του συγγράμματος "Λογιστική: Η βάση των επιχειρηματικών αποφάσεων" συμπίπτει με την εικοστή πέμπτη επέτειο από την αρχική έκδοσή του. Στα 25 αυτά χρόνια ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του κλασικού αυτού βιβλίου της λογιστικής είναι η δεξιοτεχνία των συγγραφέων να το ανανεώνουν και να το προσαρμόζουν στις συνεχείς μεταβολές που συντελούνται στο χώρο και στο περιβάλλον της λογιστικής.

Στόχος των συγγραφέων είναι να παρουσιάσουν τη λογιστική ως ένα ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας λήψεως αποφάσεων για ένα μεγάλο εύρος χρηστών. Για το λόγο αυτό, εκτός των ενοτήτων της χρηματοοικονομικής λογιστικής, οι οποίες καλύπτουν το μεγαλύτερο τμήμα του βιβλίου, περιέχονται και ενότητες της διοικητικής λογιστικής.

Το έργο των συγγραφέων διακρίνεται για τη μεθοδικότητα, τη σαφήνεια και τη δημιουργική παιδαγωγική παρουσίαση των θεωρητικών και των εφαρμοσμένων λογιστικών θεμάτων, καθώς και για την ποιότητα και την πρωτοτυπία του συμπληρωματικού υλικού.

Η παρούσα έκδοση, με την ποιότητα και το εύρος του περιεχομένου της, έρχεται να ικανοποιήσει μια ζωτική ανάγκη σπουδαστών, επαγγελματιών λογιστών, μελετητών και μελών του επιχειρηματικού κόσμου, από τους οποίους πιστεύουμε ότι θα τύχει ευρύτατης αποδοχής.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στη Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος, που είχε την πρωτοβουλία και που βοήθησε αποτελεσματικά στην έκδοση του βιβλίου αυτού, προωθώντας το σχέδιό της για να δημιουργηθεί στην Ελλάδα μια βιβλιοθήκη του Manager. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
35,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Εξωτερικά σε σχεδόν άριστη κατάσταση. Εσωτερικά έχει λίγες υπογραμμίσεις σε κάποιες σελίδες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Άγιος Δημήτριος, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.