ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΓΝΑΘΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (4Η ΕΚΔΟΣΗ)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΓΝΑΘΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (4Η ΕΚΔΟΣΗ)
Τιμή από
48,00 €
70,00 €
Εξοικονομείς 31% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Ο εμπλουτισμός και η επέκταση προγενεστέρων εκδόσεων ενός βιβλίου αποτελούν εργώδεις και επίπονες προσπάθειες συγκρινόμενες με την αρχική συγγραφή.

Αμφότερες έχουν ημερομηνία λήξεως, ιδιαιτέρως στον χώρο των Βιολογικών επιστημών, επισημαίνοντας απλώς τη συνέχεια και συνέπεια του γράφοντος.

Το ακαδημαϊκό έτος 2008-09 στην ελληνική οδοντιατρική βιβλιογραφία εκτυπώθηκε και κυκλοφόρησε η «Λειτουργία και Δυσλειτουργία του Στοματογναθικού Συστήματος», αποβλέποντας μεταξύ άλλων και στην κάλυψη γνωσιακών ελλειμμάτων στον χώρο της Παθολογικής Φυσιολογίας του Στοματογναθικού Συστήματος.

Ένας επιπλέον στόχος ήταν η συμβολή της έκδοσης στην επιμόρφωση του γενικού οδοντιάτρου στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης.

Στη δεκαετία που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμη βελτιωμένες επανεκδόσεις, στοχεύοντας στην ποιοτική και γνωσιακή αναβάθμιση της πρώτης έκδοσης.

Η τωρινή 4η έκδοση, εκτός από τις επί μέρους προσθήκες, στα διάφορα κεφάλαια εμπλουτίστηκε με ένα επιπλέον κεφάλαιο (8ο) αποτελούμενο από πέντε υποκεφάλαια εστιαζόμενα σε ιατρικά πεδία άμεσα σχετιζόμενα με τις λειτουργικές διαταραχές του στοματογναθικού συστήματος.

Σημαντικός συντελεστής στην πραγμάτωση της νέας εργώδους προσπάθειας υπήρξε η ευμενής υποδοχή από τον ακαδημαϊκό αλλά και τον ευρύτερο οδοντιατρικό χώρο των έως σήμερα εκδόσεων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
48,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Ολοκαίνουργιο, άθικτο χωρίς να έχει γίνει καμία χρήση του.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 39€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.