Λειτουργική ανατομική των αρθρώσεων

Λειτουργική ανατομική των αρθρώσεων
Τιμή από
15,00 €
32,04 €
Εξοικονομείς 53% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο «Physiologie Articulaire» του I. Kapandji, αποτελεί μια σπάνια παρουσίαση της μορφολογίας και της λειτουργίας των αρθρώσεων.

Ο συγγραφέας από το 1970 και εντεύθεν παρουσιάζει το συνεχώς ανανεωμένο βιβλίο με την πρωτοτυπία του κειμένου, των σχημάτων και των επεξηγήσεων ώστε, αυτό να αποτελεί πολύτιμο οδηγό τόσο για τον φοιτητή όσο και για τον κλινικό ιατρό, ιδιαίτερα τον Ορθοπαιδικό. Απλά και ξεκάθαρα ο αναγνώστης μπορεί να μελετήσει με λεπτομέρεια τη μορφολογία και τη λειτουργία των αρθρώσεων, ώστε η έρευνα αυτών των ανατομικών στοιχείων και η εφαρμογή της επέμβασης επί μιας άρθρωσης να είναι η πλέον ενδεδειγμένη.

Στην τελευταία του έκδοση και στον δεύτερο τόμο ο συγγραφέας αναφέρεται στη μορφολογία και λειτουργία των αρθρώσεων του κάτω άκρου. Λόγω της επανάστασης των μεθόδων αποκατάστασης μιας άρθρωσης με την εφαρμογή των ενδοπροθέσεων το κείμενο και η εικόνα παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Θεωρώ ότι η ανάθεση της μετάφρασης στην Ελληνική γλώσσα και της επιστημονικής επιμέλειας του βιβλίου αυτού στον κ. Κων/νο Νάτση ήταν μια άριστη επιλογή. Ο κ. Νάτσης είναι Λέκτορας της Ανατομίας στο Ιατρικό Τμήμα του Α.Π.Θ. και είναι βαθιά γνώστης του αντικειμένου της Λειτουργικής και Τοπογραφικής Ανατομικής. Θεωρώ επίσης ότι η απόδοση του τίτλου του βιβλίου στα Ελληνικά «Λειτουργική Ανατομική των Αρθρώσεων» από τον κ. Νάτση είναι επιτυχής. Εξάλλου, τον ίδιο τίτλο έχει αποδώσει και στα Γερμανικά "Functionale Anatomie der Gelenke" ο εξαίρετος ανατόμος και φίλος Καθηγητής Jurgen Koebke.

Επίσης, θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερθώ στις Εκδόσεις «Πασχαλίδη» για την άριστη επιμέλεια της Ελληνικής έκδοσης του παρόντος συγγράμματος. Πιστεύω ότι το βιβλίο του I. Kapandji, αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για τη μελέτη των αρθρώσεων. (Δρ Παναγιώτης Γιγής, από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
15,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αιγάλεω, Αττική
20,00 € Σαν καινούριο
Μόνο ο 2ος τόμος (Κάτω άκρο) σε αυτή την τιμή.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Καισαριανή, Αττική
20,00 € Σαν καινούριο
Άθικτο.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Γενική Ταχυδρομική Αντικαταβολή, ACS Αντικαταβολή, Speedex Αντικαταβολή, ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική.
Χαλκιδα, Στερεά Ελλάδα
Υπόλοιπες αγγελίες
15,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 60€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Καλαμαριά, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.