Κτηνοτροφικές κατασκευές

Κτηνοτροφικές κατασκευές
Τιμή από
18,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

[...]Οι πρωταρχικοί παράγοντες που καθορίζουν αποτελεσματικά την ανάπτυξη και αποδοτικότητα των παραγωγικών ζώων είναι ο γενότυπος, η διατροφή και το περιβάλλον στο οποίο διαβιούν. Το περιβάλλον είναι ο χώρος στον οποίο τα ζώα αναπτύσσουν την παραγωγική τους δραστηριότητα. Η ρύθμιση και ο έλεγχος του εξαρτώνται άμεσα από τον τύπο της κατασκευής.

Οι κτηνοτροφικές κατασκευές, τομέας της Γεωπονικής Επιστήμης, έχουν σαν αντικείμενο τη διαπραγμάτευση όλων εκείνων των παραγόντων που, εκτός από τους γενετικούς και της διατροφής, συντελούν στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας των ζώων. Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει την κατασκευή και τον εξοπλισμό κτηνοτροφικών κτιρίων με πλήρη ανταπόκριση στις φυσιολογικές ανάγκες των ζώων και ταυτόχρονη εξασφάλιση μιας οικονομικής λειτουργίας των κτηνοτροφικών μονάδων.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί προσπάθεια για τη δημιουργία διδακτικού βοηθήματος των φοιτητών του Τμήματος Γεωπονίας που διδάσκονται το μάθημα των Κτηνοτροφικών Κατασκευών. Ωστόσο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο και σε όσους ασχολούνται με το σχετικό αντικείμενο. Περιλαμβάνει τη χωροταξική οργάνωση των κτηνοτροφικών μονάδων, τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος των ζώων, μεθόδους ρύθμισης και ελέγχου του περιβάλλοντος και τέλος, ανάπτυξη των κατασκευαστικών στοιχείων καθώς και του εξοπλισμού των βουστασίων, χοιροστασίων και προβατοστασίων.

Χ. ΝΙκήτα -Μαρτζοπούλου Θεσσαλονίκη,

Φεβρουάριος 2006

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
18,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Κορυδαλλός, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
18,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Ολοκαίνουργιο, με πάρα πολύ λίγες σημειώσεις με μολύβι μέσα.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
23,00 € Σαν καινούριο
ολοκαίνουριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Λαρισα, Θεσσαλία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.