Κινέζικη και ινδική ιατρική

Κινέζικη και ινδική ιατρική
Τιμή από
5,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η Κινέζικη και η Ινδική Ιατρική Αγιουρβέδα είναι οι δυο μακροβιότερες ιατρικές παραδόσεις του πλανήτη μας. Οι παραδόσεις αυτές αποτελούν ωκεανούς γνώσης, όπου μέσα τους εκβάλλουν ποταμοί σκέψης και στοχασμού.

Στην καρδιά και των δυο αυτών θεραπευτικών παραδόσεων βρίσκεται μια αντίληψη για τον κόσμο, που βλέπει τον άνθρωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και αυτή η αντίληψη αποκτά όλο και περισσότερη απήχηση σε όλον τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, σε Ευρώπη και Αμερική, οι δύο αυτές παραδόσεις εδραιώνουν τη φήμη τους ως "εναλλακτικά ιατρικά συστήματα", αλλά προκειμένου να μεταφυτευτούν επιτυχώς, είναι απολύτως αναγκαίο να κατανοήσουμε τις σαφώς ασιατικές ρίζες τους και να καταλάβουμε ότι ορισμένες υβριδοποιήσεις τους ίσως είναι αναγκαίες προκειμένου να διαδοθούν στο πλαίσιο της σύγχρονης εποχής.

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να μεταφέρει στον αναγνώστη μια αρχική αντίληψη της ινδικής και της κινέζικης ιατρικής, να τις συγκρίνει μεταξύ τους και να διερευνήσει το κατά πόσο η ανάδυσή τους από το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας συναντιέται με το δυτικό άνθρωπο.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πύργος, Ηλεία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.