Κάτω απ τον ήλιο. Σπίτια στην Ελλάδα

Κάτω απ τον ήλιο. Σπίτια στην Ελλάδα

Το βλέμμα ενός φωτογράφου κι ενός στυλίστα που γυρίζουν την Ελλάδα το μαγνητίζει το φως, αυτή η φωτεινότητα που δημιουργεί ο ήλιος, εισβάλλοντας παντού μόλις βρει κάποιο άνοιγμα. Ο ήλιος δίνει χρώμα στους κήπους, κάνοντας να ανθίσουν χιλιάδες λουλούδια, μα μπορεί και να ξεθωριάσει τα χρώματα ενός χαλιού, τα μαξιλάρια ενός καναπέ. Εκεί που δεν φτάνει ο ήλιος, προσθέτουμε κίτρινο χρώμα στους τοίχους και πορτοκαλί κουρτίνες, για να αναπλάσουμε αυτό το φως. Στο βιβλίο αυτό συγκεντρώνονται σήμερα φωτογραφίες που τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια δημιουργήσαμε, παίζοντας με τον ήλιο σε κάθε δωμάτιο όλων των σπιτιών που επισκεφθήκαμε.

[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Περισσότερα
Εκδόσεις: Ποταμος
Έτος: 2002
ISBN-13: 9789607563910
ISBN-10: 9607563913
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 49,70 €
Αγγελίες με γνωστά μεταφορικά
Πολύ καλή κατάσταση
Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@Bookclass
106
Πληρωμή με Κάρτα
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Εξοικονομείς
21,70 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
28,00 €
από 49,70 €
Σαν καινούριο
Ιδιαίτερα σπάνιο λεύκωμα. Ολοκαίνουργιο, εντελώς αχρησιμοποίητο, ατσαλάκωτο. Όπως θα το αγοράζατε από το βιβλιοπωλείο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
@MacGyver
390
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Νέα Σμύρνη, Αττική
Εξοικονομείς
17,70 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
32,00 €
από 49,70 €
Σαν καινούριο
Δυσευρετο στα βιβλιοπωλεια.Σε αριστη κατασταση.Βιβλιοδετημενη εκδοση σε μεγαλο μεγεθος,με κουβερτουρα,περ. 240 σελιδες.Το βλέμμα ενός φωτογράφου κι ενός στυλίστα που γυρίζουν την Ελλάδα το μαγνητίζει το φως, αυτή η φωτεινότητα που δημιουργεί ο ήλιος, εισβάλλοντας παντού μόλις βρει κάποιο άνοιγμα. Ο ήλιος δίνει χρώμα στους κήπους, κάνοντας να ανθίσουν χιλιάδες λουλούδια, μα μπορεί και να ξεθωριάσει τα χρώματα ενός χαλιού, τα μαξιλάρια ενός καναπέ. Εκεί που δεν φτάνει ο ήλιος, προσθέτουμε κίτρινο χρώμα στους τοίχους και πορτοκαλί κουρτίνες, για να αναπλάσουμε αυτό το φως. Στο βιβλίο αυτό συγκεντρώνονται σήμερα φωτογραφίες που τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια δημιουργήσαμε, παίζοντας με τον ήλιο σε κάθε δωμάτιο όλων των σπιτιών που επισκεφθήκαμε. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ) --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
OLDBOOKS
724
Πληρωμή με Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Εξοικονομείς
9,93 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
39,77 €
από 49,70 €