Καπιταλισμός: Εικονογραφημένος οδηγός

Καπιταλισμός: Εικονογραφημένος οδηγός
Τιμή από
7,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Η ιστορία, η φιλοσοφία και η πολιτική ενός από τα πιο επιτυχημένα αλλά και τα πιο αμφιλεγόμενα συστήματα όλων των εποχών.

Ο καπιταλισμός κυριαρχεί σήμερα στον πλανήτη και επηρεάζει τα πάντα: από τους νόμους, τους πολέμους και τις κυβερνήσεις, μέχρι και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Το "Ανακαλύψτε τον καπιταλισμό" διηγείται την ιστορία της αξιοσημείωτης και συχνά ανελέητης ανοδικής πορείας του, μιας πορείας που τη χαρακτηρίζουν τόσο οι συγκρούσεις και οι διαμάχες, όσο και οι καινοτομίες και η επιχειρηματικότητα.

Ο Dan Cryan και η Sharron Shatil, με τη βοήθεια των εξαιρετικών σκίτσων του Piero, παρουσιάζουν τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις που διαμόρφωσαν τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Το βιβλίο εξετάζει τις κύριες απόψεις "υπέρ" και "κατά" του καπιταλισμού -συμπεριλαμβανομένων των ιδεών σπουδαίων στοχαστών όπως ο Άνταμ Σμιθ, ο Καρλ Μαρξ, ο Τέοντορ Αντόρνο και ο Μίλτον Φρηντμαν-, τις σχέσεις μεταξύ αυτών των απόψεων, καθώς και το ιστορικό πλαίσιο τους.

Το "Ανακαλύψτε τον καπιταλισμό" είναι απαραίτητο βοήθημα για να κατανοήσουμε ένα σύστημα που επηρεάζει καθοριστικά την καθημερινότητα μας.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
7,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Παράδοση μετά από 21 Οκτωβρίου 2019.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Καλλιθέα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.