Και τώρα, μόνος με το γιο μου

Και τώρα, μόνος με το γιο μου
Τιμή:
5,00 €
15,00 €
Εξοικονομείς 66 % 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Περιγραφή

Ο Χάρι Σίλβερ τα έχει όλα! Νέος, όμορφος, με μια γυναίκα υπέροχη κι ένα γλυκύτατο αγοράκι, ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο και δουλειά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης.

Και ξαφνικά, σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Χάρι κάνει μια στραβοτιμονιά και όλα τινάζονται στον αέρα. Τα τριάντα του χρόνια φαίνεται πως βάρυναν απότομα πάνω του και αποδεικνύεται ευάλωτος στη γοητεία μιας κοκκινομάλλας καλλονής.

Η Τζίνα, η γυναίκα του, τον εγκαταλείπει και ο Χάρι βρίσκεται μόνος με τον τετράχρονο γιο του. Πρέπει να μάθει ένα σωρό πράγματα για το τι σημαίνει να μεγαλώνεις μόνος ένα παιδί, τις καθημερινές ανάγκες του, την τρυφερότητα που χρειάζεται για να γιάνει η πληγωμένη ψυχούλα του. Τελικά, ο Χάρι ανακαλύπτει ότι αυτό είναι το πιο υπέροχο και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο.

Άλλοτε αστείο και καυστικό, άλλοτε μελαγχολικό και τρυφερό, το θαυμάσιο, συναρπαστικό αυτό μυθιστόρημα είναι, επίσης, κι ένα απόλυτα πετυχημένο σχόλιο για τις σχέσεις των δύο φύλων στη σημερινή εποχή.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
5,00 € Καλή κατάσταση
Ελάχιστη (υποψία) αποκόλλησης ράχης στο πάνω μέρος του βιβλίου. Άγραφο. Βρετανικό Βραβείο για το Βιβλίο της Χρονιάς 2000.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι και Γενική Ταχυδρομική.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.